BMW MOTORRAD 3ASY RIDE.

Egy igazi nagy kaland apró részletei

Hisszük, hogy a finanszírozás terén is olyan magas színvonalon dolgozunk, mint amilyen odaadással foglalkozunk motorkerékpárjainkkal.

Motorrad_finance

Az 3asy Ride egyrészt rugalmasan kezeli az eltérő finanszírozási igényeket, másrészt kellő biztonságot ad, hogy zavartalanul élvezhesd a motorozást. Az 3asy Ride finanszírozás keretein belül most a CASCO biztosítás költségeit is fedezik a lízingdíjak. Így nem kell külön a biztosítás megkötésével foglalkoznod, azt mi megtesszük helyetted. Ehhez rendkívül kedvező díjtételeket dolgoztunk ki, amelyeket a havidíjak úgy tartalmaznak, hogy azok mértéke még így is alacsony marad! Ezen kívül nem szükséges a vásárlás pillanatában eldöntened, mi történjen a motorral a futamidő végén, hiszen 3 opció közül választhatsz majd:

Motorrad_finance

Ez hasonló döntési szabadságot ad, mint amilyet a BMW motorkerékpár nyergében érezhetsz. A 3 éves futamidő közben ráérsz eldönteni, megtartod-e a motort a továbbiakban, vagy esetleg visszaadod - és átülsz egy újabb BMW motorkerékpárra. Összefoglalva: a futamidő alatt végig biztonságban vagy, hiszen a havidíjak fedezik a CASCO biztosítást is, a futamidő végén pedig eldöntheted, hogy akkori anyagi helyzetedhez és igényeidhez igazodva hogyan rendelkezel a motorról a továbbiakban.

Ha megtaláltad a számodra megfelelő modellt, segítünk abban is, hogy az ahhoz legjobban illő felszerelés is a Tiéd legyen! Most az 3asy Ride finanszírozáshoz 5 modell esetében ajándék vouchert adunk, amelyet az adott BMW márkakereskedésben tetszés szerint elkölthetsz BMW Motorrad kiegészítőre és ruházatra.

Motorrad_finance