A biztonság tetteket kíván, nem szavakat

A motorozás élménye – első a biztonság

Akkor élvezhetünk csak igazán bármit, ha aggodalom nélkül tehetjük, s ez a motorozásra különösen érvényes. A két keréken átélhető határtalan szabadság így tökéletes harmóniában működő és abszolút megbízható technikát igényel. A BMW Motorrad ezért folyamatosan dolgozik a lehető legmagasabb színvonalú biztonságot és a gondtalan motorozást szolgáló ötletein, illetve újabb és újabb innovatív megoldások kifejlesztésén.

A BMW Motorrad egészen egyedülálló biztonsági koncepciót kínál vetélytársai körében, amelynek alapja a harmonikus integráció. Három egymással tökéletes összhangban álló területe: maga a motorkerékpár innovatív biztonságtechnikái, a legmagasabb minőségi színvonalú és különösen funkcionális motorosruházat illetve kiegészítők, valamint a szakszerű motoros vezetéstechnikai oktatások átfogó programja, több szinten, mindenfajta útra illetve terepre.

E három fő terület a motorozás aktív és passzív biztonságának teljes spektrumát felöleli, s a BMW a biztonság úttörőjeként folyamatosan e koncepciója további fejlesztésén és finomításán dolgozik.

A következő lépcsőt a márka minden modelljének blokkolásgátló berendezéssel (ABS)* való felszerelése jelentette. A BMW Motorrad világszerte meghatározó a motorkerékpárok biztonsági követelményrendszere tekintetében, a gyártók és a törvényalkotók számára egyaránt. A vonatkozó EU-szabályzás szerint az újonnan forgalomba helyezett motorkerékpárokat még egészen 2016-ig nem kötelező felszerelni blokkolásgátlóval. A BMW Motorrad e téren is jóval vetélytársai előtt jár – és messze megelőzi korát.

Meggyőződésünk szerint a biztonság társadalmi felelősségünk része is, ami a jövőben sem változik – s erre minden motoros bátran számíthat.

* A 2013-as modellévtől

érdekel?

Válassz az alábbiak közül

kiegészítők

Amire egy motor vágyhat

Ruházat

«
Bukósisak Magnézium Matt
Ruházati felszerelés
Kabát Trailguard fekete
Ruházati felszerelés
Nadrág Trailguard fekete
Ruházati felszerelés
«

bmw motorrad

Vezetéstechnikai tréning

alapárlista

BMW Motorrad modellek alapárai