2017 újdonságai
R nineT Pure

2017 újdonságai
R nineT Racer

2017 újdonságai
R nineT Urban G/S

Egy életre szóló élmény kapujában

2015.05.20.
A BMW Motorrad kétévente rendezi meg a világ legkülönlegesebb helyszínein kivételes élményeket nyújtó amatőr túraenduró megmérettetését, a BMW Motorrad GS Trophy-t, amelyen az indulók csodálatos környezetben, változatos feladatok során mérhetik össze tudásukat. A következő BMW Motorrad GS Trophy-ra 2016 elején kerül sor Délkelet-Ázsiában, de a regionális selejtezőket már idén megtartja a BMW Motorrad.
 
A magyar GS tulajdonosok a BMW Motorrad GS Trophy kelet-közép-európai selejtezőjében szerezhetnek kvótát a jövőre esedékes, több mint egy hetes kalandtúrát ígérő döntőre. A kelet-közép-európai selejtezőt minden bizonnyal kitüntetett figyelemmel kíséri az endurós közösség világszerte, miután a 2014-ben megrendezett észak-amerikai döntőn régiónk csapata állhatott a dobogó legfelső fokára. Az idén is igazán nívósnak ígérkező selejtezőnek a Lengyelországban fekvő, festői szépségű, tavakkal körülölelt Dadaj ad otthont augusztus 28. és 30. között. A motorozás szenvedélyének élők minden igényét kiszolgálni kívánó rendezvényen, a versenyzők részt vehetnek többek között a programsorozat keretében szervezett koncerteken és partikon, vagy a BMW Enduro Academy égisze alatt szervezett tréningeken is.
 
A háromnapos selejtező során az amatőr BMW GS tulajdonosok, a koncertekkel egybekötött regisztrációs pénteki napot követően, szombaton csaphatnak össze egymással. A selejtező vasárnapi döntőjébe a szombati versenynap legjobb 15 motorosa kerül, akik a szervezők által biztosított BMW F800 GS-eken bizonyíthatják rátermettségüket a közönség és a zsűri előtt, hogy délutánra megnevezhessék azt a három résztvevőt, akik a kelet-közép-európai csapat színeiben elnyerték az indulás jogát a 2016-os BMW Motorrad GS Trophy-n.
 
További információk és jelentkezési lehetőség a BMW Motorrad GS Trophy kelet-közép-európai selejtezőjének weboldalán (http://en.gstrophy.pl/) érhető el.