100 % élettartam. 100 % teljesítmény. 100 % bizalom.

Fontos, hogy Ön tökéletesen bízni tudjon BMW-motorkerékpárjában. Mindig és százszázalékosan. Ezt elősegítendő, használjon eredeti BMW Motorrad alkatrészeket, amelyeket általában még az egyes típusok megszűnése után 15 évvel is, rövid időn belül biztosítani tudunk Önnek – hála kiváló logisztikai hátterünknek.

Minden BMW motorkerékpár alkatrész a legkorszerűbb gyártástechnológiával készül, és nemcsak a márkától megszokott kiváló minőséget, hanem a kifogástalan működést is szavatolja. Eredeti alkatrészt eredeti alkatrésszel célszerű párosítani. Tökéletesen passzolnak az adott típushoz, és engedélyezett a használatuk. Messzemenően egyeznek a sorozatgyártásban használt darabokkal, hiszen ugyanolyan magas szintű elvárásoknak kell megfelelniük a minőségüket vizsgáló teszteken, mint azoknak.

BMW Motorrad eredeti alkatrészek program – 100 % motorozási élmény.

Mindig azt adja BMW motorkerékpárjának, amire annak szüksége van – kizárólag a legjobbat! Meg fogja hálálni Önnek, ha csak BMW Motorrad eredeti alkatrészeket használ hozzá. Teljes élettartama alatt optimális teljesítmény-kifejtéssel és csorbítatlan motorozási élménnyel fogja szolgálni Önt. Az alábbiakban példaként megemlítünk néhányat azon sok ezer eredeti alkatrész közül, amelyekkel motorja kedvére tehet.

Eredeti BMW Motorrad olajszűrők

Eltávolítják a motorolajból az égési maradványokat, a fémmorzsalékot és a kormot, ezzel biztosítva a kenőanyag megfelelő minőségét. Az utángyártott szűrők közül sok nem képes erre. Az eredeti BMW Motorrad olajszűrők tökéletesen igazodnak az Ön által használt motor műszaki jellemzőihez, és megbízhatóan szavatolják, hogy állandó maradjon az olajnyomás két olajcsere között.

Eredeti BMW Motorrad légszűrők

Mérséklik a szívózajt, biztosítják a motorban zajló égési folyamat zavartalanságát, és csökkentik a kopást. Csak akkor tud optimális hatásfokon működni a motor, ha tökéletes összhang van az üzemanyag/levegő-keverék összetételét meghatározó alkatrészek között.

Eredeti BMW Motorrad kipufogódobok

A kipufogórendszer részeként hatásosan csökkentik a kipufogózajt. A BMW Motorrad kiváló minőségű eredeti kupufogódobjai ráadásul előnyösen befolyásolják a motor-karakterisztikát, hatásosan elősegítik a zajkibocsátási előírások betartását, és hosszú élettartamúak.

Eredeti BMW Motorrad fékalkatrészek

Csak eredeti fékalkatrészekkel garantálható a biztonságos közlekedés. Sok utángyártott fékkomponens kapható kereskedelmi forgalomban, ám ezeket még a közlekedési hatóság sem tudja minden szempontból bevizsgálni. Mivel többségük épp csak a minimális követelményeknek felel meg, jelentős biztonsági kockázattal jár a használatuk. A mi tesztjeink általában szigorúbbak, az általunk kapott eredmények pedig pontosabbak, mint az idegen gyártókéi.

Eredeti BMW Motorrad gyújtógyertyák

A BMW Motorrad eredeti gyújtógyertyái a legkülönfélébb üzemi körülmények között is biztonságos, kontrollált gyújtást szavatolnak. Nem megfelelő gyertyák használata egyenetlen alapjáratot, jelentős fogyasztást vagy akár motorkárosodást idézhet elő. A BMW Motorrad már a fejlesztés fázisában rendszeres próbának veti alá, és minden egyes teszten használja az általa gyártott gyújtógyertyákat.

Eredeti BMW Motorrad akkumulátorok

Valamennyi aktuális típusát gondozásmentes AGM- vagy zselés akkumulátorral forgalmazza a BMW Motorrad. Akár mínusz 10 Celsius fokos hidegben is megbízhatóan lehet indítani velük, továbbá mind működésüket, mind élettartamukat és teljesítményüket tekintve megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek.