Így kerek a világ!
BMW motorkerékpár abroncsok.

Az abroncs a legfontosabb kapcsolat az Ön BMW motorkerékpárja és az úttest között. Szeretné röviden áttekinteni a motorkerékpárjához ajánlott aktuális abroncskínálatot? Semmi probléma - itt minden információt megtalál az elérhető abroncstípusokról és méretekről. Miután BMW motorkerékpárjának típusát kiválasztotta az alábbi listából, egy összefoglaló táblázat nyomtatóbarát verziójához jut, amelyből mindent megtudhat.

Ide kattintva megismerheti a BMW motorkerékpárokhoz ajánlott aktuális gumiabroncs típusokat:

angol nyelven www.bmw-motorrad.com/tyres

német nyelven www.bmw-motorrad.de/tyres

Tudnivalók: nézze meg motorkerékpárja alvázszámának a WB1 után következő négy karakterét, amely a motorkerékpár típusszáma. A jobb oldalon lévő modell listában először válassza ki motorkerékpárja sorozatát (R-sorozat, K-sorozat stb.), majd a lenyíló gördítősávban kattintson az Ön motorkerékpárjának típusára figyelembe véve a típusszámát.

Az információk Németország műszaki előírásain, illetve törvényein alapulnak, és kötelezettséggel nem járnak. Tévedések, módosítások, valamint az eltérő külföldi előírásokból adódó különbségek elképzelhetők. Kérjük, hogy a kíválasztott abroncs szerelése előtt mindig győzödjön meg arról, hogy az bizonyíthatóan az Ön BMW motorkerékpárjára való! A szerereléssel vagy további információkkal kapcsolatban kérjük, forduljon bizalommal BMW Motorkerékpár Márkakereskedőjéhez!