BMW Motorrad Tour Tracker alkalmazás

Túrázás, nyomon követés, megosztás

A BMW Motorrad egy különleges ajándékot ad fantasztikus motoros közösségének. A BMW Motorrad Tour Tracker alkalmazás most lehetővé teszi a motorosok számára, hogy megosszák kedvenc szabadidős tevékenységeiket barátaikkal – élőben.


A Tour Tracker alkalmazás GPS segítségével részletesen rögzíti az útvonalat. Egyszerűbb már nem is lehetne. Csak töltse le az alkalmazást, induljon el: túrája máris rögzítésre kerül, tárolódik profiljában és megosztásra kerül a többi felhasználóval a Közösségben a www.bmw-motorrad.com oldalon. Túrájának kilométerre lebontott elemzését is megtekintheti, a hozzáadott képek és megjegyzések pedig geo koordinátákkal együtt kerülnek tárolásra, így helyük az útvonal mentén is láthatóak.


Jelentkezzen be most a BMW Motorrad Közösségébe (BMW Motorrad Community) és máris elkezdheti: töltse fel túráit a Közösség számára vagy ossza meg útvonalát a Facebook-on. Megtett túráit megoszthatja, illetve élőben továbbíthatja barátai számára, így ők a Facebook-on nyomon követhetik valamint megjegyzéseket is írhatnak az útvonalról, ahogyan az kibontakozik.


A BMW Motorrad Tour Tracker külföldön automatikusan figyelmezteti a lehetséges roaming többletköltségről és „offline” módban rögzíti az útvonalat a későbbi feltöltés érdekében.


A BMW Motorrad Tour Tracker alkalmazás angol és német nyelven elérhető, iPhone-hoz és Android-os készülékekhez egyaránt.Közösség

Regisztráljon vagy lépjen be