RAGADD MEG AZ ALKALMAT ÉS REGISZTRÁLJ: MOTOROZZ A VILÁGHÍRŰ BRÜNNI (BRNO) VERSENYPÁLYÁN ÉS PRÓBÁLD KI AZ ÚJ S 1000 R-T VAGY A BMW SPORTMOTORJAIT!

A BMW Motorrad 2014. május 21-én és 22-én pályanapot tart Brünnben (Brno), a Moto GP és Superbike versenyekről is ismert versenypályán. A részvétel regisztrációhoz és a részvételi díj határidőben történő megfizetéséhez kötött! A versenypályára kizárólag megfelelő motoros ruházatban lehet felhajtani: mi dupla-D csatos zárt bukósisakot, egyrészes, protektoros bőrruhát, bőrkesztyűt és megfelelő védelmet nyújtó csizmát javaslunk, de saját felelősségre a szervezők elfogadják a normál bukósisakot, megfelelő protektorokkal ellátott motoros dzsekit és nadrágot (kivéve a motoros farmert!), valamint kesztyűt és csizmát. A ruházat kiválasztásánál mindenképpen vedd figyelembe, hogy a pályamotorozás veszélyes üzem és saját felelősségre motorozol a versenypályán!

A tavalyi rendezvény videó összefoglalója:

A 2013-as eseményen forgatott a Go Bike:

A 2012-es rendezvény videó összefoglalója:

Az egy napos részvétel díja:

2014. április 30-ig történő fizetés esetén: 149 EUR
2014. április 30. után történő fizetés esetén: 160 EUR

A kétnapos részvétel díja:

2014. április 30-ig történő fizetés esetén: 280 EUR
2014. április 30. után történő fizetés esetén: 300 EUR

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

*Mivel a tesztmotorok korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre nem tudjuk garantálni, hogy az általad választott modellt tudod kipróbálni. A részvételi díjak beérkezési sorrendjében töltjük fel a teszt lehetőségeket. Kétnapos részvétel esetén csak az egyik nap van lehetőséged tesztelésre. Köszönjük megértésedet!

A részvételi díj az alábbiakat nem tartalmazza:

Szállás

A regisztráció menete:

REGISZTRÁLOK

Szeretettel várunk Brünnben május 21-én és 22-én!
BMW Motorrad Magyarország