Tiszta motiváció.

Tiszta motiváció.

A legmagasabb sebességen hajt? Akkor mutassa is meg! A HP karbon tankszegény az ütéssel és UV-sugárzással szemben különösen ellenálló fényes lakkréteggel egyértelmű jelzést ad. A nagy teljesítményű lábtartó pedig hihetetlenül praktikus. A versenysportban megszokott merev lábtartó: a nagyobb kényelem és biztonság érdekében. A nagy teljesítményű titán kipufogórendszer a karbonból készült kúpos végzáróval még intenzívebb versenyérzést biztosít és a hagyományos modellekhez képest 5,7 kilogrammal kisebb tömegű. A versenypályán elért eredmények rögzítéséhez a legjobb, ha az adatnaplózó készüléket használja. A sebességtől a dőlésszögig számos adatot tárolhat és értékelhet 32 adatcsatornán.

+ További információk

BMW kereskedők az Ön közelében.

Fokozza motorja teljesítményét eredeti BMW Motorrad tartozékokkal. Látogasson meg minket, és forduljon hozzánk bizalommal, ha tanácsra van szüksége.

Kereskedők keresése
Katalógus letöltése
  • BMW Motorrad accessories catalogue
    MP3   |   0.61 MB   |   German

BMW Motorrad Motorsport

A BMW Motorsport család: több kontinensviadalon elért győzelem és motorsport szerelmesei számára kínált termékcsaládunk bizonyítja kiválóságunkat és egyediségünket.

További információk
Kompatibilis motorkerékpárok
spinner