Kezdetektől fogva a jármű általános megjelenésének harmonikus integrációja áll a középpontban, ami azt jelenti, hogy minden elem tökéletesen illeszkedik az R nineT család, valamint a K 1600 GT/GTL és az R 1200 RT járműkoncepciójához, konzisztens és exkluzív megjelenést biztosítva a motorkerékpárnak.

A BMW Motorrad régóta meglevő fejlesztési képességei a bonyolult gyártási folyamatokhoz kapcsolódó tradicionális szakmabeli tudással együtt elősegíti a jelentőség és exkluzivitás új szintjének elérését. A konfigurátorunk segítségével, speciális felszerelésekkel, felhasználási móddal és opcionális tartozékokkal a lehető legmagasabb szinten alakíthatja saját magához a motorkerékpárját, és szereltetheti össze azokkal, akik a legjobban ismerik a motorkerékpárját. Velünk.

+ További információk

Spezial színek

Az új Spezial színekkel különös ragyogást adhat a motorjának. A szeretettel készített részletekkel párosított ultramodern festési technológia az utak kiemelkedő szereplőjévé teszi a motorját. A hagyományos kézzel festett vagy kézzel csiszolt alumínium tartályoknak köszönhetően, minden motorkerékpár egyedivé válik. És, ami a legjobb – a Spezial színek tökéletesen illeszkednek az összes BMW Motorrad Spezial különleges berendezéseihez.

+ További információk

Option 719

Az Option 719 bemutat egy darabot a BMW Motorrad történelméből. Ezt a számot a berlini üzemünkben mindig a személyre szabott termékekhez használtuk. Az Option 719 alatt olyan alakítható, speciális berendezések találhatók, mint például az exkluzív mart alkatrészkészletek vagy a kiváló minőségű kovácsolt kerekek, amelyeket már közvetlenül a gyárból is meg lehet rendelni. De az opcionális kiegészítőkkel is el lehet érni, hogy a motorkerékpárja kiemelkedjen az úton a többi jármű közül.

+ További információk

HP alkatrészek

Nagy teljesítmény – azoknak, akik az abszolút maximumra törekednek. Karbonból, titánból és alumíniumból készült kiváló minőségű alkatrészek tesznek minden egyes motorkerékpárt egyedivé. Az első osztályú és teljesítmény növelő összetevők egyéniséget és extravagáns megjelenést kölcsönöznek járművének. Ezen felül pedig gondoskodnak a döntő fontosságú egy százalékról.

+ További információk

Megmunkált alkatrészek

Ha már rendelkezik egy BMW Motorraddal, de a végső simításokat  saját maga akarja elvégezni, akkor a személyre szabást a Roland Sands által tervezett megmunkált alkatrészekkel tudja kivitelezni.

 

+ További információk

#MAKEITSPEZIAL

Minden motoros különbözik. Tulajdonságokban, ambíciókban és első sorban abban, hogy miért is akarnak motorozni. És egyszerűen a megjelenés alapján is. Mindannyian egyéniségek vagyunk. Nem vagyunk klónok. Mindegyikünkből csak egy van. Így miért kellene mindannyiunknak ugyanolyan motorkerékpárt vezetni? A BMW Motorrad Spezial segítségével az úton is megmutathatja a saját egyéniségét.

+ További információk

Mindig úton.

Mindig úton.

Hing Yeung 12 motorkerékpárt használ.

Célvonalra, vigyázz, készüljön fel a kalandra, rajt: Ha Hing megtehetné, akkor mindig úton lenne. Utazás, utazás és még több utazás. A 12 motorkerékpárjának egyikén. Nem meglepő: Hing mindenütt otthon érzi magát, mindig nyitott a világra. Hong Kongban született, Hollandiában nevelkedett és most a kaliforniai Long Beachen él és dolgozik.    

+ További információk

Egy édesanya osztja meg a történetét.

Egy édesanya osztja meg a történetét.

Jennifer McCann imád motorozni.

Jennifernek elege lett. Mindig csak a motorkerékpár hátsó ülésén ülni, az nem az ő stílusa. Rá a cselekvés a jellemző. Ő a maga módján teszi a dolgát. Néhány évvel ezelőtt spontán módon tanult meg vezetni, hogy bármikor fel tudjon pattanni a saját motorjára, amikor úgy érzi, hogy indulnia kell. Időt akart szánni magára – teljesen egyedül. Elmenekülni a telefonok, technológia és munka elől.

+ További információk

Az ember rengeteg megtett kilométerrel.

Az ember rengeteg megtett kilométerrel.

Brian Tinkler sokat motorozik.

Pozőrök. Briannek nincs sok ideje az ilyen típusú motorosokra. „Ha engem kérdez, akkor túl sok a kényeskedés", mondja a 60 éves dél-kaliforniai nyugdíjas. Nem látszik rajta, hogy mennyire tud motorozni, és nincs szüksége arra, hogy dicsekedjen a képességeivel. Brian egyáltalán nem beszél a motorozásról. Ö csak csinálja. „A motorozás az, ami számít", mondja. Elsősorban a gyors motorozás.

+ További információk

Nem egy öreg, begyepesedett ember.

Nem egy öreg, begyepesedett ember.

Kelsey Coppetti szereti a szelet és a motorozás szabadságát.

A felismeréssel kezdődött. Kelsey még San Franciscóban élt, amikor észrevette, hogy egyre több és több nő közlekedik motorkerékpárral. Azok az idők elmúltak, amikor még csak a férfiak közlekedtek két keréken a városban. Miért nem vásárolt még mindenki egy motorkerékpárt? A motorkerékpár vásárlásának gondolata nem hagyta őt békén.

+ További információk

Mint az olajozott istennyila.

Mint az olajozott istennyila.

Nick Huber a száguldó démon.

Gyengéi a BMW klasszikus motorok. Mindig szakít időt a motorozásra. Megáll egy kis étkezde előtt, leállítja a motort az ablak előtt, és bedob egy hamburgert, miközben hosszasan csodálja hű társát. Nick mindig is imádta a sebességet, és nagyon sok motor nyergében élvezte az őrült száguldást. Barátai nem véletlenül ragasztották rá a „Villám” becenevet. „Egy száguldó démon vagyok” – tartja magáról.

+ További információk
Tegye a magáévá.