M – A világ legerősebb betűje

M – A világ legerősebb betűje

Edzett, lelkes és hatékony. Már 1972-ben ezek a tulajdonságok jellemezték a BMW Motorsport alapító kiáltványát. Ugyanebből a filozófiából született a BMW M GmbH. A motorsport ihlette BMW M autók jócskán eleget tettek a legmagasabb elvárásoknak a precizitás, a gyorsaság, a dinamika és az erő terén. A nagy teljesítményű motoroknak, a kiemelkedő járműkoncepciónak, valamint a kifejező kialakításnak és exkluzív felszereltségnek köszönhetően érezhető, mennyi szenvedély rejtőzik a High-Performance és Performance járműveink mindegyikében. És mindez a mindennapi használhatóság mellett.

+ További információk

Fejlődés

Együtt még erősebb

Együtt még erősebb

Az M járművek mindegyikének közös kiindulási pontja a sportos kihívás, a győzni akarás és a teljesítménnyel szemben támasztott követelmény. Ebből adódnak a járműveink fejlesztésére vonatkozó alapelveink a technológia, az anyaghasználat és a kialakítás terén – legyen szó M autókról vagy olyan motorkerékpárokról, mint az M RR. Mert a célunk mindig ugyanaz: a lehető legmagasabb teljesítmény – és persze a legjobb köridők.

+ További információk

Versenypályán született: Az M RR

Már az első BMW motorkerékpárok koncepcióját a versenyzés és a rekorddöntés célja ihlette. Ernst Jakob Henne már 1929-ben világcsúcsot döntött WR 750-esén a 216,75 km/h sebességgel. Első rekordja a 76-ból. Évekkel később érkeztek High Performance (HP) modelljeink a HP márkával jelölt extra felszereltséggel és tartozékokkal, sportmotorjaink csúcsát képviselve. Ezt a teljesítményt szüntelenül fokoztuk. A következmény: M csomagok és M tartozékok a kiemelkedő RR-hez. Innentől már csak egy fejlődési lehetőség volt. A BMW Motorrad első M modellje: az M RR. A versenypályán született és egyértelműen rokona a Superbike (WorldSBK) versenymotorunknak.

Fedezd fel az M RR-t

Fokozott teljesítmény

   
+ További információk

M csomag az S 1000 RR-hez

M csomag az S 1000 RR-hez

Határokat feszegető teljesítmény: az M csomaggal felturbózhatod RR-ed teljesítményét. A Pro menetprogram további három beállítható menetprogramot kínál. Az 5 mm vastag féktárcsákkal ellátott M karbonkerekek maximális teljesítményt garantálnak. Az M ülés pedig minden helyzetben tökéletes tartást biztosít számodra.

+ További információk

M Performance alkatrészek

M Performance alkatrészek

Az M Performance alkatrészekkel az igényeidnek és vágyaidnak pontosan megfelelő motort állíthatsz össze. Az M Carbon csomag, az M adatrögzítő, az M kovácsolt felnik vagy a borítások mind azt jelzi, hogy te folyton a döntő ezredmásodpercekre hajtasz. Az M Performance Race alkatrészekkel még ennél is tovább jutsz: A teljesítménynövelő átépítéseket, mint a Kit-motorblokkok vagy az elektronikus teljesítménycsomagok, csak a BMW Motorrad Race Supporton keresztül szerezheted be.

+ További információk

Itt biztosan sorozatfüggővé válsz

spinner