BMW Motorrad Days 2018.

A világelsőktől a fenegyerek-bemutatókig.
2018. júl. 6 - 8.
Garmisch-Partenkirchen, Germany

Három nap bulizás, motorozás és beszélgetés: a 2018. július 6. és 8. között, Garmisch-Partenkirchenben megrendezésre kerülő 18. BMW Motorrad Days valódi élmény lesz minden motorkerékpáros számára. Minden évben a motorkerékpározás nagyjából 40 000 szerelmese találkozik Németország legmagasabb hegyének lábánál, hogy testközelből tapasztalhassák meg a BMW Motorrad új termékeit, és hogy elsőként fedezhessék fel azokkal a világot. A termékeket nem csak megérintheted, de ki is próbálhatod, sőt, tesztvezetésre is elviheted a legújabb modelleket. Ezenkívül egy sor további látnivalóra is számíthatsz, többek között lélegzetelállító kaszkadőrshow-kra és hajmeresztő fenegyerek-bemutatókra a Motodromban. Azok a motorosok, akik szeretnénk felfedezni a kanyargós és zegzugos utakat, feliratkozhatnak a különböző alpesi túrák valamelyikére.  

+ További információk

A BMW Motorrad számos partnere szintén részt vesz a három napos rendezvényen. A motorátépítők számos módosításukkal járulnak hozzá a Motorrad Days programjához, inspirálva a látogatókat. Garmisch-Partenkirchen vonzza a hírességeket is: színészek, énekesek és profi motorkerékpárosok, valamint a közösség ismert motorosai vegyülnek el a látogatók között.

A BMW motorkerékpár-fanatikusok köre folyamatosan bővül, a BMW Motorrad Days során pedig érezni lehet a márka iránti szenvedélyt. Régi és új arcok keverednek a tömegben, beszélgetnek egymással, tervezik meg következő kalandjukat, vagy csak üldögélnek a tűz körül és hallgatják az elő zenét.  

+ További információk
Cím
Hausberg
Am Hausberg 2
82467 Garmisch-Partenkirchen
Germany
ÚTVONALTERVEZÉS external-link-arrow-bold
spinner