Glemseck 101 2017.

Három nap rock'n'roll.
2017. szept. 1 - 3.
Leonberg, Germany
+ További információk

2017. szeptember 1-én a Glemseck 101 a 12. körbe lép. Az esemény mára az európai café racer szcéna stabil pontjának számít. Minden évben látogatók ezrei indulnak neki testre szabott motorjaikkal és szépen kialakított café racereikkel a Stuttgart közelében fekvő Leonbergbe. A rock'n'roll fesztiválra emlékeztető környezet közepében kiélhetik az egyedi és vintage motorkerékpárok iránti elragadtatásukat, és a gyorsabb gépek nyomdokaiba léphetnek.  

+ További információk

Szórakozás a távon.

Szórakozás a távon.

Megízlelte a vér ízét, és most visszatér: Nate Kern versenyző az Egyesült Államokból érkezik, hogy végigszáguldjon a távon Goldrausch nevű, egyedi R nineT motorjával. A közönségkedvenc riválisai is neves és rangos versenyzők: az egyedi motorokat készítő japán legenda, Kengo Kimura a Heiwa Scramblerrel, Joy Lewis a Hell on Wheels Scramblerrel, Giuseppe Roncen a Lowride NineT-vel, Ameile Mooseder Eddie 21 nevű átalakított, egyedi VTR motorjával, vagy Jens vom Brauck a Scrambler One-nal. Semmi sincs ingyen a távon. Mindenesetre a szórakozás a legfontosabb.  

+ További információk

Leonbergtől Londonig.

Leonbergtől Londonig.

A Glemseck 101-től a legendás Ace Café összejövetelig: a fesztivált követőn hétfőn egy csapat motoros nekivág a kontinentális futamnak. A több mint 1250 kilométeres útvonal a Fekete-erdőn, Elzászon, Luxemburgon, Belgiumon és Franciaországon át Londonba vezet, a café racer szülőhazájába. Többek között olyan nevek állnak a rajtvonalhoz, mint Nate Kern, Joy Lewis és Hayden Robert. Szeptember 7-én fognak megérkezni Londonba, és másnap kezdődik az Ace Café Reunion elnevezésű összejövetel egy az Ace Caféban tartott éjszakai motoros bulival.  

+ További információk

Füst és tükrök.

Füst és tükrök.

Immár tizenkét éve ünneplik az egyedi motorok rajongói Leonbergben a gyors sprinteket, a jó öreg rock'n'rollt és az egyedi átépítéseket. A tavalyi évről készült beszámolóból kitűnik, hogy milyen különleges és fesztelen hangulat jellemzi a Glemseck 101 fesztivált. A részvétel kötelező a klasszikus boxerek, a stílusos café racerek és a hangszeres zene barátainak.  

+ További információk
Cím
Glemseck 1
71229 Leonberg
Germany
ÚTVONALTERVEZÉS external-link-arrow-bold
spinner