Pure&Crafted Festival 2017.

Zene, Motorkerékpárok, New Heritage.
2017. aug. 26 - 27.
Berlin, Germany

Rock 'n' Roll Rummelsburgban.

Rock 'n' Roll Rummelsburgban.

Új helyszín, régi barátok: az első két évben a berlini Postbahnhofban tartott Pure&Crafted Fesztiválra idén az egykori Rummelsburg erőműben kerül sor 2017. augusztus 26. és 27. között. A Spree folyó partján található és a Berlinre oly jellemző indusztriális bájjal bíró történelmi helyszín tökéletes környezetet kínál a vintage kultúrát, a zenét és az egyedi motorkerékpárokat ünneplő, két teljes napig tartó fesztiválhoz. A 2015-ös Pure&Crafted Fesztivált követően nem kétséges: a zene és a motorkerékpárok egyszerűen összetartoznak. A névben minden benne van: a tiszta, őszinte, sallangmentes gitárzene hívei nem mindennapi élvezetben részesülhetnek a harmadik fesztiválon, amelyen ismét nemzetközileg elismert fellépők teszik majd tiszteletüket. Most a motorok és az új örökség elsősorban a fesztivál második napján, vasárnap lesznek a középpontban. A motorkerékpáros életmód fog dominálni, számtalan egyedi motorkerékpár-építővel, motoros túrákkal és gyerekprogramokkal. Egy valami azonban biztos: rengeteg zene lesz vasárnap is. Jól hangzik? Akkor gyere el!

+ További információk
Cím
Altes Kraftwerk Rummelsburg
Rummelsburger Landstraße 2
12459 Berlin
Germany
ÚTVONALTERVEZÉS external-link-arrow-bold

Motorkerékpárok

Motorkerékpárok

Az egyedi motorkerékpárok szerelmesei teljesen le lesznek nyűgözve a Pure&Crafted Fesztiválon jelen lévő, ünnepelt egyedi motorátépítők sokaságától. A közösség nagy neve, mint például a Krautmotors, a Nagel Motors, az Urban Motor és Berham Customs már a korábbi fesztiválokon is kiállítottak. Az új helyszín még több kiállítónak biztosít helyet.

A BMW Motorrad Truck szintén látványos egyedi motorkerékpárokkal és motorkoncepciókkal készül, a BMW Motorrad Workshop pedig az aktuális egyedi motoros projektjein fog dolgozni a helyszínen. A BMW Motorrad boltjában megtalálhatod a legújabb felszereléseket és motorkerékpáros kiegészítőket. A legújabb modellek egy része tesztvezetésre is elvihető lesz. Visszatér a lélegzetelállító Motodrom is, és mot először nem kettő, nem három, hanem négy BMW R 25/0 fog egy időben száguldani a „halálfalon”. Hogy sokáig emlékezz az eseményre, megörökítheted magad a fotókabinban, személyre szabhatod saját képeidet, és magaddal is viheted őket!

+ További információk

Egyedi e-motorkerékpár.

Egyedi e-motorkerékpár.

Az idei Pure&Crafted Fesztiválon mutatja be a Krautmotors az átépített elektromos BMW-t.

Durva, nyers és csiszolatlan: Rolf Reick jól ismert stílusa jellemzi a legújabb egyedi gépét, a BMW C evolution elektromos robogón alapuló egyedi motorkerékpárt is, amely egyben a 2017-es Pure&Crafted Signature motor is.  Ez az első alkalom, hogy a gyakorlott átépítők elektromos motorkerékpárral dolgoztak. Nem volt semmiféle iránymutatásuk. Így jött létre az a dragster, amelyet a Krautmotors vezetője vezetni fog a Glemseck 101-en101  - természetesen igencsak csendesen. Az elkészült motor az idei Pure&Crafted Fesztiválon kerül bemutatásra. Legyél ott, amikor Rolf Reick először mutatja be a nagyközönségnek az „e-LisaBadet”! Vasárnap,  a főszínpad fő attrakciója előtt.

+ További információk

Zene

Zene

Rockzene és boxerhangok: a zenekarok hangjai keverednek majd a boxermotorok jellegzetes duruzsolásával, a hangok egyedülálló fúzióját hozva létre az egykori Rummelsburg erőműben. A fellépők listája már elkészült, és meglehetősen lenyűgöző. A főszínpadon az amerikai Interpol zenekar szolgálja fel a legkiválóbb poszt-punkot, és számos további zenekar fokozza majd a hangulatot a főszínpadon és a Motodrome színpadon. A zenei spektrum a pszichedelikus elektronikától a punkhimnuszokon át a tiszta, hangszeres akusztikus dalokig terjed.

+ További információk

Új heritage

Új heritage

(Új) heritage tetőtől talpig: ha következő kedvenc kiegészítődet keresed, irány a Pure&Crafted Fesztivál General Store-ja! Itt megtalálhatsz mindent a vintage cipőktől és az időtlen divatcikkektől kezdve az ékszereken és kiegészítőkön át a motoros kütyükig. Ha pedig hozzá kéne igazítanod frizurád az új stílusodhoz, csak ugorj be a borbélyhoz. A fesztiválon mindenhol feltöltheted a tartalékaidat: a büfék és büfékocsik minden ízlést kiszolgálnak, az egészséges ételektől a kiadós utcai ételekig terjed a kínálat.

+ További információk

Ismertető

Berlin a boxermotor ütemére lüktet.

Zene, motorok és új heritage a Pure&Crafted Fesztiválon.

A régi postaépület posztindusztriális környezete Berlin központjává vált egy hétvégére. A vintage és az egyedi motorkerékpárok 8000 szerelmese jött össze a Pure&Crafted Fesztiválra, ami így telt házas lett. A berlini közösség a „valódit és kézzel készítettet” ünnepelte annak legtisztább formájában Mando Diao és a Noel Galagher's High Flying Birds magával ragadó zenéjére. Folytatjuk...

A boxermotorok szívverése keveredik a dübörgő basszussal és a britpop legenda, Noel Gallagher félreismerhetetlen hangjával.

További információk

A BMW Ride & Style kollekció

BMW RIDE kollekció.

Határokat nem ismerő vezetési élmény. Amikor szomjas vagy a kalandokra. Egyúttal azonban mindenre fel kell készülni. A BMW Motorrad RIDE kollekció birtokában teljes magabiztossággal készülhet az indulásra. Mindenkor, bármilyen időjárási viszonyok között. Bármilyen kalandról is legyen szó.

Fedezd fel most

BMW STYLE kollekció

A BMW Motorrad STYLE kollekciója révén nem csak út közben fejezheted ki magad. Kék/fehér/piros. Szenvedély. Érezze a hatást. Az utak szólítják Önt. Hallja a hívó szót? Ez az Ön versenye. Minden nap. Rajta, ragadja meg a lehetőséget még ma. Nem a leggyorsabb dönti el a versenyt. Mindenekfelett egy dolog számít: a csapatmunka! Érezd minden idegszáladdal – a BMW Motorrad közösségének része vagy.

Fedezd fel most

MÉG TÖBB HERITAGE MODELL

spinner