A motorkerékpárok szeretetéért.

Amikor az átépítés életstílussá válik.

A Pure&Crafted Fesztiválon nem csak a benzinszag és a motorok hangja igézi meg a motorkerékpár-rajongókat, hanem az egyedi művészeti alkotások is: mind kézzel készített és hihetetlenül aprólékos munka eredménye. A fesztiválon rengeteg jó zenét és egyedülálló motorkerékpárokat találhatsz, és jókat beszélgethetsz az egyedi motorkerékpárok rajongóival. Lentebb olvashatsz néhány átépítőről, akikkel találkozhatsz majd.

Berham Customs

Berham Customs

A Berham Customs egy olyan hely, ahol rendkívüli motorkerékpárok készülnek. Egyetlen tervet sem készítenek el kétszer. A srácok a berlini műhelyből meg vannak győződve róla: „Bármiből létre lehet hozni valami gyönyörűt, aminek két kereke van”. A Berham Customs a KRT Frameworkkel együtt a #bhckrt címke alatt kisszériás egyedi alkatrészeket gyárt és értékesít. Jelenleg a kétszelepes BMW-ken van a hangsúly – ez azonnal nyilvánvalóvá válik a Pure&Crafted fesztiválon.  

+ További információk

Herzbube

Herzbube

A régi jó motorkerékpár-stílusok életben tartása – erről szól a Herzbube Motorcycles.  A berlini átépítő a régi motorok felújításával változatosságot szeretne hozni az utcákra és kreatív impulzusokat kíván létrehozni. A motorosok ebben a folyamatban mint az ember és motorkerékpár egységeként szerepelnek. A Herzbube a huszas évek és a késő hetvenes évek közötti klasszikus motorkerékpárokra összpontosít. A Pure&Crafted Fesztivál a régimódi stílust idézi!  

+ További információk

Karoo

Karoo

A Karoo Motorcycles egy egyedi motorkerékpárok készítésére szakosodott műhely, amely modern, klasszikus motorkerékpárokat alakít át, hogy megfeleljenek tulajdonosuk személyiségének és stílusának. A Karoo név a Dél-Afrikai Köztársaság Nyugat-Fokföld tartományának fennsíkjain található félsivatagos régiótól származik, ahol a világ legjobb motorkerékpáros közúti és terepútvonalainak némelyike található. A Nyugat-Fokföld tartományból származó Gadso Hautmans részmunkaidős projektként alapította a Karoo Motorcycles-t Hamburgban. Vevői számára lehetőséget kínál, hogy modern technikával felszerelt, erős egyéni karakterű és egyedi dizájnú neoklasszikus motorkerékpárt vezessenek. Üdvözlünk a Pure&Crafted Fesztiválon!

+ További információk

Kradwahn

Kradwahn

A Kradwahn a németországi Münsterland régióból származó motorkerékpár-rajongók egy csoportja. A fő ihletet a fémhulladékok iránti szenvedélyük jelenti számukra, amelyekből valódi kincset varázsolhatnak. A Kradwahn-közösség a motoros túrákról, az egyedi motorkészítést célzó események látogatásáról, a sprintversenyzésről és mindenekelőtt a motorkerékpárok átépítéséről szól. Garázsaikban leginkább a hatvanas, hetvenes és nyolcvanak évek BMW-it építik át. Ezeket igazán esztétikus, egyedi járművekké alakítják, amelyeket a részletek iránti szeretet jellemez. Minden tökéletesen illeszkedik a Pure&Crafted szellemiségéhez.  

+ További információk

Krautmotors

Krautmotors

A legjobb motorok és leggyorsabb motorosok korábbi összecsapásaiban a „Krautok” mindig egy lépéssel elöl jártak. Erről szól a Krautmotors: történelmileg kialakult tradíciók, korunk stílusával vegyítve. Ezzel az irányelvvel a Krautmotors egyedi motorkerékpárjai kitörnek a hagyományos keretekből. Motorkerékpárjaik összehasonlíthatatlanul egyediek, és az egyedi motorkerékpáros közösség tagjai évek óta vágyakoznak utánuk.

Új projektjüket szintén az eredetiség és egyediség jellemzi: a Pure&Crafted Signature motor, amelyet Krautmotors Rolf Reick úr készített egy BMW Motorrad elektromos C evolution maxi robogó átépítésével. Rolf az idei Pure&Crafted Fesztiválon fogja befejezni és bemutatni a motort. 

+ További információk

KRT Framework

KRT Framework

A KRT Framework nem a szó hétköznapi értelmében vett műhely. Olyan manufaktúra, amely egyedi, kézzel készített járműveket épít hagyományos módszerrel. A KRT Framework a Berham Customs-szel együtt a #bhckrt címke alatt kisszériás egyedi alkatrészeket gyárt és értékesít. Jelenleg a kétszelepes BMW-kre összpontosítanak. A Pure&Crafted Fesztiválon bemutatják a motorkerékpárok iránti elkötelezettséggel párosuló klasszikus szakmabeli jártasságukat.

+ További információk

Motorworld

Motorworld

A három berlini srác egy igencsak különös cirkusz mellett tette le a garast. A motorkerékpáros kultúra nagyköveteiként olyan eszményképnek próbálnak megfelelni, ami több, mint „csupán” csak motorozni. A saját maguk által választott életstílust követik, ami több fontos összetevőből áll. Szenvedélyük alapja az egyedi motorkerékpárok iránti szeretetük, és szintén ezt ösztönzi őket újabb és újabb kalandokra. Így aztán minden bizonnyal lesz majd mit mesélniük a Pure&Crafted fesztiválon.  

+ További információk

Omega Kraftrad

Omega Kraftrad

Több éves gyakorlati tapasztalatának köszönhetően az Omega Kraftrad négy motorkerékpár-őrültje a terület valódi szakértőjének számít. Műhelyükben nem csak építenek, de fel is újítanak motorkerékpárokat. A Pure&Crafted Fesztiválon lenyűgöző egyedi motorkerékpárokat, valamint ruhákat és alkatrészeket mutatnak be.

+ További információk

The Curves

The Curves

A csak nőkből álló The Curves motorosklub rengeteg lóerővel ünnepli a motorkerékpáros és egyedi motoros közösség női oldalát. Az „izgalmat a kalandokba” mottójához igazodva ezek a 25 és 50 év közötti hölgyek közös motorozásokat és szerelési workshopokat szerveznek. 2016-ban a hölgyek útnak indították a Petrolettes nevű eseményt, ami a modern motoros nők életstílusát ünnepli. Itt az idő egy kis női csevejre a Pure&Crafted Fesztiválon.  

+ További információk

Urban Motor

Urban Motor

Az Urban Motor távol tartja magát az eredmények utáni őrült hajszától. Éppen ellenkezőleg, a berlini srácok új és régi fémből készült exkluzív motorkerékpárjaikról ismertek. Hagyományos értékek, ugyanakkor mindig korszerűen – így követik álmaikat Berlin közepén. A tradicionális szakmabeli tudás és a tiszta esztétika a közös szenvedélyük. Nézzük meg, milyen meglepetéssel készül az Urban Motor az idei Pure&Crafted Fesztivál alkalmából!  

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Ezzel használható motorkerékpárok.

spinner