BMW Motorrad Race Trophy Events.

2017. március.
2017. márc. 25 - 26.
Cape Town, South Africa

A Super GP Bajnokság szezonnyitója Killarney-ben.

A Super GP Bajnokság szezonnyitója Killarney-ben.

Dél-Afrikai SuperGP Bajnokság.

A Dél-Afrikai SuperGP Bajnokság (RSA SBK) a kontinens legnagyobb motorkerékpár-versenysorozata, amelyet hatalmas médiaérdeklődés övez. A versenyzők évről évre megküzdenek BMW S 1000 RR járműveikkel a SuperGP bajnoki címért.

A „SuperGP” és a „SuperMaster” kategóriák a Dél-Afrikai SuperGP Bajnokság részét képezik. Összesen 8 eseményre és 16 versenyre kerül sor legalább négy dél-afrikai tartományban, hogy kiderüljön, ki lesz a dél-afrikai bajnok. A bajnokság 2017. március 25-én indul a 3267 km hosszú, fokvárosi Killarney versenypályán, ahol 13 versenyző áll rajthoz BMW S 1000 RR motorjával.

+ További információk
Cím
South Africa
7439, Cape Town
6 Potsdam Rd
ÚTVONALTERVEZÉS external-link-arrow-bold

BMW Motorrad Race Trophy.

Alighanem a leginnovatívabb projekt a motorkerékpár-versenyzés történetében.

A BMW Motorrad Motorsport ügyfélversenyzés-programjának egyik fő pillérét a motorkerékpár-versenyzésben abszolút egyedülálló projekt alkotja: a BMW Motorrad Race Trophy.

A BMW Motorrad a Race Trophy-val újraírja az ügyfélversenyzés standardjait, 2017-ben pedig immár a negyedik szezonjába lép a világ talán leginnovatívabb motorkerékpár-versenysorozata.

+ További információk
Ugrás a BMW Motorrad Race Trophy oldalára external-link-arrow-slim

Legfrissebb hírek.

Legfrissebb hírek.

A BMW Motorrad Motorsport világa gyorsan változik, izgalmas versenyekről és érzelmes történetekről gondoskodva. Legyél mindig naprakész híreinknek köszönhetően, és nyerj bepillantást a BMW Motorrad Motorsport magával ragadó világába.

+ További információk
spinner