BMW Motorrad Race Trophy Events.

2017. augusztus.
2017. aug. 19 - 20.
Motegi, Japan

Motegi.

Motegi.

MFJ Superbike All Japan Road Race bajnokság.

1967 óta rendezik meg az MFJ Superbike All Japan Road Race bajnokságot (MFJ). 1994 óta a superbike osztály a sorozat legmagasabb kategóriája. Ennélfogva a Japán Superbike Bajnokság a világ egyik legjelentősebb nemzeti bajnoksága. A viszonylag szabadon értelmezhető előírások lehetővé teszik a gyártók számára speciális alkatrészek használatát. A japán márkák ezt a versenysorozatot elsősorban motorjaik és motorosaik tesztelésére használják. 

+ További információk
Cím
Twin Ring Motegi
Motegi
Japan
ÚTVONALTERVEZÉS external-link-arrow-bold

BMW Motorrad Race Trophy.

Alighanem a leginnovatívabb projekt a motorkerékpár-versenyzés történetében.

A BMW Motorrad Motorsport ügyfélversenyzés-programjának egyik fő pillérét a motorkerékpár-versenyzésben abszolút egyedülálló projekt alkotja: a BMW Motorrad Race Trophy.

A BMW Motorrad a Race Trophyval újraírja az ügyfélversenyzés standardjait, 2017-ben pedig immár a negyedik szezonjába lép a világ talán leginnovatívabb motorkerékpár-versenysorozata.

+ További információk
Ugrás a BMW Motorrad Race Trophy oldalára external-link-arrow-slim

Legfrissebb hírek.

Legfrissebb hírek.

A BMW Motorrad Motorsport világa gyorsan változik, izgalmas versenyekről és érzelmes történetekről gondoskodva. Legyél mindig naprakész híreinknek köszönhetően, és nyerj bepillantást a BMW Motorrad Motorsport magával ragadó világába.

+ További információk
spinner