BMW Motorrad Race Trophy Events.

2017. július.
2017. júl. 7 - 9.
Monterey, United States

Laguna Seca.

Laguna Seca.

MotoAmerica AMA / FIM North American Road Racing Series.

A MotoAmerica AMA/FIM North American Road Racing Series (AMA) egy az AMA és az FIM North America által jóváhagyott professzionális motorverseny-sorozat. Az AMA elsődleges célja a motorversenyek újraindítása Észak-Amerikában, visszahozva a történelem legizgalmasabb motorsportját a rajongók számára, miközben amerikai és nemzetközi versenyzők új generációja jelenne meg a világ színpadán.

A MotoAmerica sorozat keretében a World SBK versenyzők újra a Mazda Raceway Laguna Seca versenypályát (Monterey megye, Kalifornia) vehetik birtokba július 7. és 9. között. A híres Laguna Seca-i Corkscrew (Dugóhúzó-kanyar), a hosszú egyenest követő trükkös balos-jobbos kanyarkombináció mindig jó alapot szolgáltat akciódús és izgalmas képek készítésére.

+ További információk
Cím
1021 Salinas Hwy
Monterey, CA 93940
USA
ÚTVONALTERVEZÉS external-link-arrow-bold

BMW Motorrad Race Trophy.

Alighanem a leginnovatívabb projekt a motorkerékpár-versenyzés történetében.

A BMW Motorrad Motorsport ügyfélversenyzés-programjának egyik fő pillérét a motorkerékpár-versenyzésben abszolút egyedülálló projekt alkotja: a BMW Motorrad Race Trophy.

A BMW Motorrad a Race Trophyval újraírja az ügyfélversenyzés standardjait, 2017-ben pedig immár a negyedik szezonjába lép a világ talán leginnovatívabb motorkerékpár-versenysorozata.

+ További információk
Ugrás a BMW Motorrad Race Trophy oldalára external-link-arrow-slim

Legfrissebb hírek.

Legfrissebb hírek.

A BMW Motorrad Motorsport világa gyorsan változik, izgalmas versenyekről és érzelmes történetekről gondoskodva. Legyél mindig naprakész híreinknek köszönhetően, és nyerj bepillantást a BMW Motorrad Motorsport magával ragadó világába.

+ További információk
spinner