BMW Motorrad Race Trophy Events.

2017. július.
7. - 2017. júl. 9.
Monterey, United States
The MotoAmerica AMA/FIM North American Road Racing Series (AMA) is a professional motorcycle racing series sanctioned by the AMA and FIM North America. The primary goal of the AMA is to reinvigorate motorcycle racing in North America, reintroducing the most exhilarating motorsport in history to fans while grooming a new generation of American and international racers for the world stage.
1021 Salinas Hwy Monterey, CA 93940 USA

Laguna Seca.

Laguna Seca.

MotoAmerica AMA / FIM North American Road Racing Series.

A MotoAmerica AMA/FIM North American Road Racing Series (AMA) egy az AMA és az FIM North America által jóváhagyott professzionális motorverseny-sorozat. Az AMA elsődleges célja a motorversenyek újraindítása Észak-Amerikában, visszahozva a történelem legizgalmasabb motorsportját a rajongók számára, miközben amerikai és nemzetközi versenyzők új generációja jelenne meg a világ színpadán.

A MotoAmerica sorozat keretében a World SBK versenyzők újra a Mazda Raceway Laguna Seca versenypályát (Monterey megye, Kalifornia) vehetik birtokba július 7. és 9. között. A híres Laguna Seca-i Corkscrew (Dugóhúzó-kanyar), a hosszú egyenest követő trükkös balos-jobbos kanyarkombináció mindig jó alapot szolgáltat akciódús és izgalmas képek készítésére.

+ További információk
Cím
1021 Salinas Hwy
Monterey, CA 93940
USA
ÚTVONALTERVEZÉS external-link-arrow-slim Created with Sketch.

BMW Motorrad Race Trophy.

Alighanem a leginnovatívabb projekt a motorkerékpár-versenyzés történetében.

A BMW Motorrad Motorsport ügyfélversenyzés-programjának egyik fő pillérét a motorkerékpár-versenyzésben abszolút egyedülálló projekt alkotja: a BMW Motorrad Race Trophy.

A BMW Motorrad a Race Trophyval újraírja az ügyfélversenyzés standardjait, 2017-ben pedig immár a negyedik szezonjába lép a világ talán leginnovatívabb motorkerékpár-versenysorozata.

+ További információk
Ugrás a BMW Motorrad Race Trophy oldalára

Legfrissebb hírek.

Legfrissebb hírek.

A BMW Motorrad Motorsport világa gyorsan változik, izgalmas versenyekről és érzelmes történetekről gondoskodva. Legyél mindig naprakész híreinknek köszönhetően, és nyerj bepillantást a BMW Motorrad Motorsport magával ragadó világába.

+ További információk
spinner