BMW Motorrad Race Trophy Events.

2017. november
2017. nov. 16 - 19.
Macao, China

Macau Grand Prix.

Macau Grand Prix.

BMW combined Road Race Challenge.

A BMW Combined Road Race Challenge (BMW RRC) a BMW Motorrad által a BMW Motorrad Race Trophy kapcsán életre hívott kategória, amely a világ öt leghíresebb országúti versenyét foglalja magában: North West 200, Isle of Man TT, Southern 100, Ulster Grand Prix és Macau Grand Prix. A BMW S 1000 RR országúti versenyekre szakosodott gárdája több kategóriában pontozta a BMW Motorrad Race Trophy résztvevőit, jelesül a Superbike, Superstock és az open class osztályban. A Macau 2015 és 2016 a BMW történelmi triplázásának lehetett szemtanúja a dobogón. 2017-ben még nagyobb lesz a kihívás. A versenyzők több mint 250 km/h sebességgel száguldanak át a macaui szalagkorláton. Ki teljesíti először a verseny 12 körét? 

Ez a macaui BMW Combined Road Race Challenge utolsó versenye, egyúttal a BMW Motorrad Race Trophy 2016 utolsó versenye is. Ez annyit jelent, hogy a BMW versenyzőknek ez lesz az utolsó lehetőségük a Race Trophy egyedi helyezésekért vívott küzdelemben való pontgyűjtésre. 

+ További információk

BMW Motorrad Race Trophy.

Alighanem a leginnovatívabb projekt a motorkerékpár-versenyzés történetében.

A BMW Motorrad Motorsport ügyfélversenyzés-programjának egyik fő pillérét a motorkerékpár-versenyzésben abszolút egyedülálló projekt alkotja: a BMW Motorrad Race Trophy.

A BMW Motorrad a Race Trophyval újraírja az ügyfélversenyzés standardjait, 2017-ben pedig immár a negyedik szezonjába lép a világ talán leginnovatívabb motorkerékpár-versenysorozata.

+ További információk
Ugrás a BMW Motorrad Race Trophy oldalára external-link-arrow-slim

Legfrissebb hírek.

Legfrissebb hírek.

A BMW Motorrad Motorsport világa gyorsan változik, izgalmas versenyekről és érzelmes történetekről gondoskodva. Legyél mindig naprakész híreinknek köszönhetően, és nyerj bepillantást a BMW Motorrad Motorsport magával ragadó világába.

+ További információk
spinner