BMW Motorrad Race Trophy Events.

2017. október.
13. - 2017. okt. 15.
West Kingsdown, Longfield, United Kingdom
The British Superbike Championship (BSB) stages races in the classes Superbike and Superstock and is the world’s most contested national Superbike racing series.
Brands Hatch GP Circuit West Kingsdown Longfield TN15 6DX UK

Brit Superbike Bajnokság, a szezon döntője, Brands Hatch.

Brit Superbike Bajnokság, a szezon döntője, Brands Hatch.

Brit Superbike Bajnokság.

A Brit Superbike bajnokságban (BSB) a Superbike és Superstock osztályban rendeznek versenyeket. Ez a világ egyik legnagyobb versengést ígérő nemzeti superbike versenysorozata. Majdnem minden tekintélyes motorgyártó képviselteti magát. A sorozat hatalmas nemzetközi érdeklődésre tart számot. Különösen a kiterjedt nemzetközi hálózatnak köszönhetően. A BSB kiváló ugródeszkát jelent a fiatal motorosok számára a Superbike Világbajnokságon való részvételre. 

+ További információk
Cím
Brands Hatch GP Circuit
West Kingsdown
Longfield
TN15 6DX
United Kingdom
ÚTVONALTERVEZÉS external-link-arrow-slim Created with Sketch.

BMW Motorrad Race Trophy.

Alighanem a leginnovatívabb projekt a motorkerékpár-versenyzés történetében.

A BMW Motorrad Motorsport ügyfélversenyzés-programjának egyik fő pillérét a motorkerékpár-versenyzésben abszolút egyedülálló projekt alkotja: a BMW Motorrad Race Trophy.

A BMW Motorrad a Race Trophyval újraírja az ügyfélversenyzés standardjait, 2017-ben pedig immár a negyedik szezonjába lép a világ talán leginnovatívabb motorkerékpár-versenysorozata.

+ További információk
Ugrás a BMW Motorrad Race Trophy oldalára

Legfrissebb hírek.

Legfrissebb hírek.

A BMW Motorrad Motorsport világa gyorsan változik, izgalmas versenyekről és érzelmes történetekről gondoskodva. Legyél mindig naprakész híreinknek köszönhetően, és nyerj bepillantást a BMW Motorrad Motorsport magával ragadó világába.

+ További információk
spinner