BMW Motorrad Race Trophy Events.

2017. október.
2017. okt. 13 - 15.
West Kingsdown, Longfield, United Kingdom

Brit Superbike Bajnokság, a szezon döntője, Brands Hatch.

Brit Superbike Bajnokság, a szezon döntője, Brands Hatch.

Brit Superbike Bajnokság.

A Brit Superbike bajnokságban (BSB) a Superbike és Superstock osztályban rendeznek versenyeket. Ez a világ egyik legnagyobb versengést ígérő nemzeti superbike versenysorozata. Majdnem minden tekintélyes motorgyártó képviselteti magát. A sorozat hatalmas nemzetközi érdeklődésre tart számot. Különösen a kiterjedt nemzetközi hálózatnak köszönhetően. A BSB kiváló ugródeszkát jelent a fiatal motorosok számára a Superbike Világbajnokságon való részvételre. 

+ További információk
Cím
Brands Hatch GP Circuit
West Kingsdown
Longfield
TN15 6DX
United Kingdom
ÚTVONALTERVEZÉS external-link-arrow-bold

BMW Motorrad Race Trophy.

Alighanem a leginnovatívabb projekt a motorkerékpár-versenyzés történetében.

A BMW Motorrad Motorsport ügyfélversenyzés-programjának egyik fő pillérét a motorkerékpár-versenyzésben abszolút egyedülálló projekt alkotja: a BMW Motorrad Race Trophy.

A BMW Motorrad a Race Trophyval újraírja az ügyfélversenyzés standardjait, 2017-ben pedig immár a negyedik szezonjába lép a világ talán leginnovatívabb motorkerékpár-versenysorozata.

+ További információk
Ugrás a BMW Motorrad Race Trophy oldalára external-link-arrow-slim

Legfrissebb hírek.

Legfrissebb hírek.

A BMW Motorrad Motorsport világa gyorsan változik, izgalmas versenyekről és érzelmes történetekről gondoskodva. Legyél mindig naprakész híreinknek köszönhetően, és nyerj bepillantást a BMW Motorrad Motorsport magával ragadó világába.

+ További információk
spinner