BMW Motorrad Race Trophy Events.

2017. szeptember.
2017. szept. 23 - 24.
Frohburg, Germany

IRRC, a szezon döntője, Frohburg.

IRRC, a szezon döntője, Frohburg.

International Road Racing Championship.

Az International Road Racing Championship (IRRC) egy közismert országúti versenysorozat Európában, a Motorsportclub Hamove (Netherland), a Motorsportclub K.V. Oostende (Belgium) és a Motorsportclub MSC Frohburger Dreieck e.V. (Németország) szervezésében. Oostende (Belgium) and Motorsportclub MSC Frohburger Dreieck e.V. (Germany). A korábban „Három nemzet kupája” néven megismert IRRC 2010 óta évről évre növekszik, ezáltal lassan az európai országúti versenyek színpadának legfontosabb elemévé fejlődik.

Október végén a sorozatban újra tetőfokára hág az izgalom. A szezon utolsó versenyén a BMW versenyzők garmadája számára ez az utolsó esély, hogy pontokat gyűjtsenek a BMW Motorrad Race Trophy keretében. 

+ További információk

BMW Motorrad Race Trophy.

Alighanem a leginnovatívabb projekt a motorkerékpár-versenyzés történetében.

A BMW Motorrad Motorsport ügyfélversenyzés-programjának egyik fő pillérét a motorkerékpár-versenyzésben abszolút egyedülálló projekt alkotja: a BMW Motorrad Race Trophy.

A BMW Motorrad a Race Trophyval újraírja az ügyfélversenyzés standardjait, 2017-ben pedig immár a negyedik szezonjába lép a világ talán leginnovatívabb motorkerékpár-versenysorozata.

+ További információk
Ugrás a BMW Motorrad Race Trophy oldalára external-link-arrow-slim
Cím
Am Dreieck
04654 Frohburg
Germany
ÚTVONALTERVEZÉS external-link-arrow-bold

Legfrissebb hírek.

Legfrissebb hírek.

A BMW Motorrad Motorsport világa gyorsan változik, izgalmas versenyekről és érzelmes történetekről gondoskodva. Legyél mindig naprakész híreinknek köszönhetően, és nyerj bepillantást a BMW Motorrad Motorsport magával ragadó világába.

+ További információk
spinner