Nagy kihívások és új barátságok

2022-es Nemzetközi GS Trophy

Egyenetlen sziklákon, homokon és iszapon keresztülvezető látványos útvonalak, kimerítő kihívások az ügyességi versenyeken – a versenyzők mindent beleadtak. Albánia érintetlen tájain, lenyűgöző környezetben vette kezdetét 2022. szeptember 4-én a mindent elsöprő terepkaland: a 8. Nemzetközi GS Trophy. Az egyhetes kihívás olyan élmény, amilyen csak egyszer van egy életben, és amely a nemzetközi résztvevőket minden téren próbára teszi: bátorságukat, ügyességüket és kitartásukat egyaránt bizonyítaniuk kell. Az 57 résztvevővel zajló megmérettetés igen komoly tudást követelt meg, de elsősorban a csapaton belüli valódi összetartás számított – hiszen erről szól a #SpiritofGS.

A legjobb pillanatok

A 2022-es Nemzetközi GS Trophy legjobb pillanatait bemutató videó

Két év előkészület a hétnapos versenyre

Naponta mintegy 10 óra a motorkerékpáron és 1000-nél is több megtett kilométer: Egy ekkora kihívásra értelemszerűen jó sokat kell készülni. Egész pontosan két évig. Mivel amint véget ért a legutóbbi nemzetközi GS Trophy, már meg is kezdődtek az előkészületek az ideire. A rengeteg edzésalkalom és selejtező forduló után végül kiderült, mely csapatok mérkőznek meg egymással. Habár a csapatok teljes erőbedobással küzdenek, a győzelem másodlagos dolog. Sokkal inkább az új barátságokon, a közös élményeken és a csapaton belüli összetartáson van a hangsúly. A végén pedig két csapat maradt, amely képességeivel túlszárnyalta a többieket: Mind a férfiaknál, mind a nőknél a dél-afrikai csapat győzött.

+ További információk
A 2022-es Nemzetközi GS Trophy egyik résztvevője egy kihívást teljesít

Megpróbálni a lehetetlent

Megpróbálni a lehetetlent

A versenyzők a sziklás emelkedőkön és a megszámlálhatatlanul sok sárgödörben nap mint nap új kihívások elé állították magukat, szurdokokban, magas hegyek ösvényein, homokos utakon és keskeny kecskecsapásokon törve előre. Tervezett kihívásokat teljesítettek a sokat követelő triál szakaszokon – de nem tervezetteket is egy hatalmas kecske- és juhnyáj formájában.

+ További információk

Ez a hihetetlenül barátságos emberekkel teli gyönyörű ország mindannyiunk számára különleges élménnyé varázsolta a 2022-es Nemzetközi GS Trophyt.

 ”

Ralf Rodepeter

a BMW Motorrad márka- és termékigazgatója

Trophy után, Trophy előtt

Véget ért egy hihetetlen kaland. Nagyon hálásak vagyunk minden résztvevőnek, a versenyzőknek, a szervezőknek és a szponzoroknak egyaránt, és nem utolsósorban a barátságos albánoknak. A 2022-es Nemzetközi GS Trophy igazi csapatesemény volt, mint mindig. Úgyhogy büszkén emlékszünk rá vissza, és ezzel egyidejűleg újra előretekintünk. Hiszen máris megkezdődtek az előkészületek a 2024-es Nemzetközi GS Trophy bajnokságra. 2023-ban indulnak a nemzeti selejtezők, amelyeken az országok legtehetségesebb versenyzői mérettetnek meg. Te is köztük vagy?

+ További információk

Vágj bele a saját kalandodba

Szeretnél végigmenni az International GS Trophy útvonalán? A Fuel for Life olyan exkluzív BMW Motorrad élményeket kínál, amelyeket soha nem fogsz elfelejteni.

Fuel for life external-link-arrow-slim

Mindent a következő nagy kalandodért

spinner