Új fényezések

Új fényezések

Itt gyorsan áttekintheted, hogyan mutatnak új fényezéseink az egyes motorokon. Hagyd, hogy magukkal ragajanak a lenyűgöző színkombinációk. Lehet, hogy a Te álommotorod is köztük van?

+ További információk

Lightwhite uni/M Motorsport

Lightwhite uni/M Motorsport

Az aszimmetrikus Lightwhite uni/M Motorsport fényezés kétséget sem hagy afelől, hogy  itt minden a színtiszta teljesítményről, milliméterekről és milliszekundumokról szól. Ez a színvilág minden szemszögből sportos, energikus külsőt kölcsönöz a motorodnak, és a világ versenypályáinak dinamikáját szimbolizálja.

+ További információk

Galaxy Dust Option 719

Galaxy Dust Option 719

Option 719 Galaxy Dust metallic/Titansilber 2 metallic: A fényezés, amit látni kell. És amit újra és újra látni akarunk. Az effektlakk a kékestől a liláig terjedő árnyalatokban pompázik, attól függően, hogyan esik rá a fény. A kézzel felvitt füsteffektusnak köszönhetően olyan hatást kelt, mintha átmenet nélkül olvadna egybe az ezüstös kontrasztos felületekkel. Ezt a klasszikus fehér dupla vonalazás egészíti ki. Ez a színvilág magára vonzza a tekintetet, és azt is kifejezi, mennyire közel áll hozzád a BMW Motorrad tradíciója.

+ További információk

Az új színekben elérhető összes modell

spinner