A kanyargós szerpentineken erőteljesen, az otthoni országutakon pedig sebesen: A BMW R 1250 RT, amely új, keskenyebb elülsővel és olyan műszaki jellemzőkkel rendelkezik, mint az új választható Active Cruise Control (ACC) vezetéstámogató rendszer, könnyedén célba röpít.

+ További információk

A BMW R 1250 RT

A BMW R 1250 RT

A túrák motorja: az R 1250 RT A BMW ShiftCam boxermotor magabiztos húzóerőt biztosít a teljes fordulatszám-tartományban.  Az olyan új funkciók, mint a széles 10,25“ TFT-kijelző vagy az Active Cruise Control (ACC) kényelmessé, pihentetővé és biztonságossá teszik az utadat.

+ További információk

Active Cruise Control

Gondtalan vezetési élmény: Különleges újdonság az Active Cruise Control (ACC) vezetéstámogató rendszer, amely automatikusan szabályozza a sebességet és a követési távolságot a motor előtt haladó járműhöz képest.

+ További információk

Szárnyalj gondtalanul!

Szárnyalj gondtalanul!

Az Active Cruise Control (ACC) sebességszabályozó új vezetéstámogató rendszerét, valamint az előtted haladó járműtől való távolságot kényelmesen beállíthatod a hosszlengőkaron található gombokkal. Ezután a motor önállóan tartja a követési távolságot, amelyet fékezéssel és gyorsítással szabályoz. 

+ További információk

Még inkább #RideAndShare

spinner