TÖKÉLETES ALKOTÁS

TÖKÉLETES ALKOTÁS

A markáns elülső rész és a jellegzetes GS flyline összetéveszthetetlen. De az egyedi 719-es opció részletei és a limitált BMW centenáriumi jelvények teszik ezt a motort egy ikon kihagyhatatlan ünnepévé. Az elegáns Triple Black Finish változat gyorsasága, magabiztossága és biztonsága, beleértve az offenzív fekete motorvédő kereteket, amelyek a GS valaha látott legáramvonalasabb karosszériáját adják.

+ További információk

TÖKÉLETES MAGABIZTOSSÁG

TÖKÉLETES MAGABIZTOSSÁG

A továbbfejlesztett LED-es lámparendszer összetéveszthetetlen megjelenést és maximális láthatóságot biztosít. Az új, színezett, állítható szélvédővel és az alacsony rezgésszámú, aerodinamikailag optimalizált tükrökkel magadénak érezheted a terepet. A Comfort és Touring csomagok táplálják határtalan kalandvágyadat, az opcionális prémium csomagtartó rendszerrel pedig csak a korlátokat hagyod magad mögött.

+ További információk

TÖKÉLETES URALOM

TÖKÉLETES URALOM

Te döntöd el, milyen legyen a tökéletes kalandod. A hét dinamikus vezetési módban a fölényes menettulajdonságoknak köszönhetően bármikor bármilyen utat uralhatsz. Érezd a klasszikus boxermotor erejét minden sebesség- és fordulatszám-tartományban, miközben a kiváló dinamikus motorfékvezérlés és a széles körű egyedi felszereltség révén uralod a gépedet. 

+ További információk

MÉG TÖBB FELFEDEZÉSRE VÁRÓ LEHETŐSÉG

spinner