International GS Trophy 2018 Mongóliában.

Mongólia szólít.

Fedezd fel a világot! Fedezd fel az ismeretlent! Köss örök barátságokat! Birkózz meg minden akadállyal GS-eden ülve. A nemzetközi GS Trophy egy olyan motorkerékpáros kaland, amellyel a lábaid előtt hever a világ. A világ minden tájáról érkező csapatok mérkőznek majd meg egymással a nagy kihívást jelentő napi szakaszokon, valamint számos különleges megmérettetésen és életük kalandtúráját élhetik át 2018. június 3. és 10. között.

Hivatalos teaser int. GS Trophy 2018.

Qualifiers

The first step on your way to adventure.

The first step on your way to adventure.

Show us what you've got! If you want to take part in the off-road adventure, you will have to demonstrate your riding skills beforehand in a national qualifier. The two-day qualifiers are open to all riders; you don't have to have a certain amount of previous riding experience. You can participate if you are an amateur rider and have your own BMW motorcycle. The challenge is all about enjoying yourself.

+ További információk

You will also have to master difficult routines on and off-road, work as a team and complete a navigation test. Basic technical knowledge is also a must. You will complete the challenges with your own BMW; for the final test, BMW Motorrad will provide you with a GS. Should you qualify for the 2018 International GS Trophy and belong to a national team of three riders, BMW Motorrad will kit you out with a GS and clothing, among other things, for the duration of the competition. 

+ További információk
To Qualifiers external-link-arrow-slim

Szívd magadba a kaland illatát!

Szívd magadba a kaland illatát!

A 2018-as INternational GS Trophy erőpróba ember és motorkerékpár számára egyaránt. Az összes GS-motoros ugyanazt élvezi a motorkerékpározásban: azt, hogy abszolút bárhová elmehetsz motoroddal. Talán nem tudsz részt venni a 2018-as International GS Trophy-n, de a GS szellemisége ott él benned. Erre az esetre van számodra egy megoldásunk: a BMW Motorrad egyéni, a motorvezetési képességeidhez szabott motoros kalandokat is szervez. Tapasztalt oktatók tartanak tréningeket kifejezetten a GS-hez. A túraworkshopok széles választékát kínáljuk, lehetőséget biztosítva számodra, hogy megízleld a kaland ízét és mélyebbre merülj a GS világában. A GS-portfólió hihetetlenül változatos, mindenki számára tartogat valamit, legyél akár kezdő, akár profi motoros. Bárhol is vagy a világban. Mert nincsenek korlátok, ha rólad és a GS-edről van szó.

+ További információk

Emberek és helyek.

Emberek és helyek.

A felderítők izgatottak. Bejárták Mongóliát, és pontosan tudják: a tökéletes GS-kaland vár rád, akár részt veszel az International FG Trophy-n, akár a következő kaland iránti vágy hajt. Szívd magadba a GS szellemiségét Közép-Ázsiában!

+ További információk

GS Trophy 2016

Ennél vadabb terepet nem is találhatsz.

Ennél vadabb terepet nem is találhatsz.

A gyönyörű, látványos tájak minden motoros szívét megdobogtatják. Az International GS Trophy korábban Tunéziába, Dél-Afrikába, Patagóniába, Kanadába és Thaiföldre vitte el résztevőit. Az első GS Trophy-n öt csapat lépte át a rajtvonalat. A legutóbbin már 19 csapat vett részt. Sőt mi több, ez a terepkaland már nem csak a férfiaknak szól: 2016-ban csatlakozott az első női csapat is. Rendíthetetlen versenyszellemük és ragyogó vezetői tehetségük elnyerte a nézők szívét.

+ További információk

Kelj át folyókon, manőverezd át GS-edet leomlott hidakon, tapasztald meg csapatszellemet. Motorozz porlepte csapásokon, sáros utakon és köves ösvényeken. A 2018-as International Gs Trophy kétség kívül egyike a világ legnagyobb tereppróbáinak – és Te is a részese lehetsz. Nem számít, ha amatőr vagy. Ha kellően fitt vagy, maximálisan kihasználod képességeidet és elmédet, és rendíthetetlen küzdőszellemről teszel tanúbizonyságot, teljesíteni fogod a kalandot. 

+ További információk
Ugrás a GS Trophy 2016 ismertetőjéhez external-link-arrow-slim

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Suitable motorcycles.

spinner