Nemzetközi női csapatselejtező

Akit keresünk: GS csapatjátékos.

Egy vagány nő lakozik benned. Elemedben vagy, amikor a GS-en ülve felvered a port. Imádod a kétkerekű kihívást, és nem akarod a nemzetközi GS küzdőteret átengedni a férfiaknak? Akkor eljött egy izgalmas mongóliai motoroskaland ideje. Csatlakozz a csapathoz, és buzdítsd a világ összes GS rajongóját. 

Az első lépés, hogy részt veszel a nemzeti selejtezőn. Ha az első 3 között végzel, akkor te képviseled hazádat a nemzeti csapatban. Ráadásul a nemzeti csapatban részt nem vevő két legjobb helyezett hölgy indulhat a nemzetközi női csapatselejtezőn a nemzetközi női csapatban való részvételért. Nem kell külön regisztrálni a nemzetközi női csapatselejtezőre.

A 2016-os thaiföldi Nemzetközi GS Trophy versenyzői tudják, hogy megéri az erőfeszítést, amikor a terepmotor-rajongók a szívükbe zárják őket. A délkelet-ázsiai országban a három hölgy megmutatta, hogyan kell a végletekig küzdeni a Nemzetközi GS Trophy-n. Stéphanie Bouisson, Amy Harburg és Morag Campbell elképesztő képességű motorosok. Éa ami a legjobb: minden motoros győztes, megtapasztalja a feledhetetlen GS szellemet és a GS motoron töltött idő különlegességét. Készen állsz egy élere szóló tapasztalatra?    

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Ezzel használható motorkerékpárok.

spinner