Hajszolom az izgalmakat.

Isaac Johnstont a kíváncsiság és a lelkesedés hajtja.

Saját maga főnöke. Évekkel ezelőtt Isaac Johnston lecserélte irodai munkáját egy életre szólóan elbeszélői kalandfotós munkára. Ma, a Montanából származó amerikai Isaac a váratlan élményeknek él és imádja az izgalmas és inspiráló helyszíneket. A természet különleges vonzerőt jelent számára.   

Egy kalandnak nem kell valami nagynak és látványosnak lennie. Bármi lehet, ami lenyűgöz. Amikor elhagyod a komfortzónádat, valami újat és izgalmasat élsz át. ”

Isaac Johnston

Ott, ahol mások visszafordulnak, Isaac továbbmegy.

Ott, ahol mások visszafordulnak, Isaac továbbmegy.

Isaac gyerekkora óta motorkerékpáron küzdi le az akadályokat. 6 évesen megtanulta, hogyan kell elindítani nagybátyja motorkerékpárját és 13 évesen már saját motorja volt. Ma egy BMW F 750 GS jelenti számára a kulcsot a lehetőségekkel és rendkívüli pillanatokkal teli világhoz. Ott, ahol mások megfordulnak, Isaac számára a dolgok érdekessé válnak, legyen szó raftingról, kajakozásról vagy hegyi kerékpározásról. Issac mindig kíváncsi és mindig meglepetés a jutalma.

+ További információk
183
Testmagasság (cm)
33
Életkor
25
Motoros tapasztalat (év)
1100
A legnagyobb motor, amit valaha vezetett (cm3)

Motiváció: az izgalmas pillanatok.

Mikor Isaac még irodában dolgozott, nem volt szenvedélye. Megpróbált felelősséget vállalni, de úgy ítélte meg, hogy ebben nem valami sikeres. Mára kalandokkal csillapítja szomját. "A kényelmetlenség az, ami igazán izgat. Mikor a dolgok kényelmessé válnak, akkor tudom, hogy nem a jó irányba haladtam". A TV és a videojátékok untatják. Leginkább a spontán tevékenységeket élvezi. "Minden, ami engem inspirál, az a természetben található. Ki kell mennem a természetbe, klassz dolgokat kell csinálnom motorkerékpárral és anélkül, majd mindezeket el kell mesélnem".

+ További információk
Ha saját magad által választott életstílust élsz, akkor soha nem tudod, hogy mit hoz a holnap. ”

Isaac Johnston

Mi az, ami Isaac motorját hajtja?

Mi az, ami Isaac motorját hajtja?

"Az emberek akkor igazán saját maguk, ha valami miatt nagyon izgatottak", mondja Isaac. Ő ezekből a pillanatokból él és táplálkozik. "Ez olyan, mint egy hajtóerő". Ha érzi mások energiáját, az őt is motiválja. Ez az oka annak is, hogy Isaac szeret kalandokra és motoros utakra menni a barátaival. A sztorikat megosztja az Instagramon, ezáltal az élményeivel és fotóival egy nagyobb közösséget is képes inspirálni. Történetei izgatottságot, lelkesedést váltanak ki, ez ad neki energiát.  

+ További információk

Új perspektívák, meglepő élmények.

Új perspektívák, meglepő élmények.

Az ismétlődés untatja Isaac-ot. Ugyanazt a helyet egynél több alkalommal soha nem keresi fel. "Azonban a tevékenységeket ismétlem: túrázás, úszás, motorozás, hegyi kerékpározás". Ennél szívesebben semmi mást nem csinálna. Ugyanakkor folyamatosan változtatja a perspektívákat, amely részét képezi a történeteinek. Számára nem a nagy kaland a lényeg. Akár egy folyó menti séta is tartogathat meglepő pillanatokat. "Lehet, hogy úgy határozol, úszol egyet, akkor is, ha a folyó szinte teljesen be van fagyva. Ha valami őrültséget, valami váratlant csinálsz, akkor egy sima séta is lehet izgalmas". 

+ További információk

A motorozás azt jelenti, hogy találkozol a barátaiddal.

Mikor elindul, akkor Isaac-nak nincs mindig egy konkrét cél a fejében. Számára a pillanat nyomdokában haladás jelenti egy kaland kezdetét. "Csak felülök a motoromra és valahol a hegyekben kötök ki".  Sokan elmennek kocogni, futni, hogy kitisztítsák a gondolataikat, Isaac számára ezt a motorozás jelenti. Szeret találkozni más kalandvágyókkal és hasonlóan gondolkodókkal.  "Akár egy hétig is túrázhatsz, mire megtalálod azt a helyet, amelyet mi a motorjainkkal fedezünk fel. Ez az a motorozás, amit leginkább élvezek".  

+ További információk
Mi az, ami az én motoromat hajtja? Látni mások izgatottságát. ”

Isaac Johnston

MÁSIK KALAND

Sterling Taylor

Hasonló motorkerékpárok.

Sterling Taylor
spinner