Hajszolom az izgalmakat.

Isaac Johnstont a kíváncsiság és a lelkesedés hajtja.

Saját maga főnöke. Évekkel ezelőtt Isaac Johnston elcserélte az irodai munkáját egy életre szólóan elbeszélői és életmód fotós munkájára. Ma, a Montanából származó amerikai Isaac a váratlan élményeknek él és imádja az izgalmas és inspiráló helyszíneket. A természet különleges vonzerőt jelent a számára.   

Egy kalandnak nem kell valami nagynak és látványosnak lennie. Bármi lehet, ami lenyűgöz. Mikor elhagyod a komfortzónádat, valami újat és izgalmasat élsz át.

Isaac Johnston

Ott, ahol mások visszafordulnak, Isaac továbbmegy.

Ott, ahol mások visszafordulnak, Isaac továbbmegy.

Isaac gyerekkora óta motorkerékpáron küzdi le az akadályokat. 6 évesen megtanulta, hogyan kell elindítani nagybátyja motorkerékpárját és 13 évesen már saját motorja volt. Ma egy BMW F 750 GS motor jelenti számára a kulcsot a lehetőségekkel és rendkívüli pillanatokkal telo világhoz. Ott, ahol mások megfordulnak, az épp az a hely, ahol Isaac számára a dolgok érdekessé válnak,legyen szó raftingról, kajakozásról vagy hegyi kerékpározásról. Issac mindig kíváncsi és mindig meglepetés a jutalma.

+ További információk
183
Testmagasság (cm)
33
Életkor
25
Motoros tapasztalat (év)
1100
A legerősebb motor, amit valaha vezetett (ccm)

Motiváció: az izgalmas pillanatok.

Mikor Isaac még irodában dolgozott, nem volt szenvedélye. Megpróbált felelősséget vállalni, de úgy ítélte meg, hogy ebben nem valami sikeres. Mára kalandokkal csillapítják a szomját. "A kényelmetlenség az, ami igazán izgat. Mikor a dolgok kényelmessé válnak, akkor tudom, hogy nem a jó irányba haladtam". A TV és a videojátékok untatják. Leginkább a spontán tevékenységeket élvezi. "Minden, ami engem inspirál, az a természetben található. Ki kell mennem a természetbe, klassz dolgokat kell csinálnom, majd mindezt el kell mesélnem – motorkerékpárral és anélkül".

+ További információk
Ha saját magad által választott életstílust élsz, akkor soha nem tudod, hogy mit hoz a holnap.

Isaac Johnston

Mi az, ami Isaac motorját hajtja.

Mi az, ami Isaac motorját hajtja.

"Az emberek akkor igazán saját maguk, ha valami miatt nagyon izgatottak", mondja Isaac. Ő ezekből a pillanatokból él és táplálkozik. "Ez olyan, mint egy hajtóerő". Ha érzi mások energiáját, az őt is motiválja. Ez az oka annak is, hogy Isaac szeret kalandokra és motorkerékpáros utakra menni a barátaival. A sztorikat megosztja az Instagramon, ezáltal az élményeivel és fotóival egy nagyobb közösséget is képes inspirálni. A történetei izgatottságot, lelkesedést váltanak ki, és ez ad neki energiát.  

+ További információk

Új perspektívák, meglepő élmények.

Új perspektívák, meglepő élmények.

Az ismétlődés untatja Isaac-ot. Ugyanazt a helyet egynél több alkalommal soha nem keresi fel. "Azonban a tevékenységeket ismétlem: túrázás, úszás, motorozás, hegyi kerékpározás". Ennél szívesebben semmi mást nem csinálna. Ugyanakkor folyamatosan változtatja a perspektívákat, amely részét képzi a történeteinek. Számára nem a nagy kaland a lényeg. Akár egy folyó menti séta is tartogathat meglepő pillanatokat. "Lehet, hogy úgy határozol, úszol egyet, akkor is, ha a folyó szinte teljesen be van fagyva. Ha valami őrültséget, valami váratlant csinálsz, akkor egy sima séta is lehet izgalmas". 

+ További információk

A motorozás azt jelenti, hogy találkozol a barátaiddal.

Mikor elindul, akkor Isaac-nak nincs mindig egy konkrét cél a fejében. Számára a pillanat nyomdokában haladás jelenti egy kaland kezdetét. "Csak felülök a motorkerékpáromra és valahol a hegyekbe kötök ki". Sokan elmennek kocogni, futni, hogy kitisztítsák a gondolataikat, Isaac számára ezt a motorra felülés jelenti. Szeret találkozni más kalandvágyókkal és hasonlóan gondolkodókkal. "Akár egy hétig is túrázhatsz, mire megtalálod azt a helyet, amelyet mi a motorjainkkal fedezünk fel. Ez az a motorozás, amit leginkább élvezek".  

+ További információk
Mi az, ami az én motoromat hajtja? Látni mások izgatottságát.

Isaac Johnston

MÁSIK KALAND

Teljesen elemében van.

Sterling Taylor szereti kitapogatni a határait.

További információk
Ezzel használható motorkerékpárok.