BMW Motorrad Days 2017.

Az év kiemelt motorosrendezvénye.

Július 7-től 9-ig Garmisch-Partenkirchen újra a világ minden tájáról érkező motorőrültek paradicsoma lesz. Legyen szó akár kalandorokról, túrázókról vagy versenyzőkről – a BMW Motorrad days a teljes motorostársadalmat összehozza.

2017 legfontosabb eseményei

2017 legfontosabb eseményei

Garmisch-Partenkirchen immáron 17. alkalommal biztosít helyszínt a BMW Motorrad szerelmesei számára. A Zugspitz-hegység festői környezetében több mint 40 000 látogató gyűlt össze a világ minden tájáról, hogy együtt hódoljon a közös szenvedélynek: a motorozásnak. Tekintsd meg a legfontosabb eseményeket itt.

+ További információk

Világpremierek és újdonságok

Világpremierek és újdonságok

Új motorok és megannyi tartozék: a BMW Motorrad a rendezvény helyszínéhez közeli hatalmas kiállítása betekintést enged a jelenlegi modellek választékába, a legfrissebb színvilágba és az innovatív funkciókba. Kipróbálni szinte kötelező!

+ További információk

Útvonalak és szállás.

Útvonalak és szállás.

Már maga a MBMW Motorrad Days helyszínére való eljutás is egy élmény. Itt találod a legjobb motoros útvonalakat Garmisch-Partenkirchenbe, továbbá tájékozódhatsz a Zugspitze-hegység lábánál festői környezetben elhelyezkedő szállásokról.  

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner