Vision járművek szerte a világban.

Március 7-i világpremierje után a BMW VISION NEXT 100 koncepcióautó szimbolikus világ körüli túrára indul Kínába, az Egyesült Királyságba és az Egyesült Államokba, ahol egy nagy finálé keretében leplezik le a jövő motorját. A túra témája: „Ikonikus impulzusok. A BMW Csoport jövőt idéző élménye”. A BMW Csoport – egyfajta látnoki szerepben – feltárja a digitalizációs lehetőségeket, valamint a technológia hatását a privát szférára és a szakmai pályafutásra.

A BMW VISION NEXT 100 Münchenből Pekingbe tart ázsiai debütálása alkalmával. A MINI és Rolls-Royce Vision járművek debütálnak Londonban.

A legfontosabb záróesemény a BMW Motorrad Vision jármű október 11-i, Los Angeles-i világpremierje . A jövő motorja már az előtt testet ölt, hogy ténylegesen lekerülne róla a fátyol.

Future Experience kiállítás a BMW Welt rendezvényen.

Az „Ikonikus impulzusok. A BMW Csoport jövőt idéző élménye” eseménnyel egy időben nyílik meg a Future Experience kiállítás április elején Münchenben, a BMW Welt rendezvényen, a koncerteknek otthont adó dupla kúp alakú teremben. A létesítmény az évforduló évében áttekintést nyújt a témákról és bemutatja az „Ikonikus impulzusokat”.
+ További információk

100 Masterpieces időszakos kiállítás

A BMW Csoport századik születésnapja alkalmából megrendezett 100 Masterpieces időszakos kiállítás száz fontos mérföldkövet mutat be a BMW történelméből. A BMW múzeum látogatói március 7-től a vállalat száz évekre visszanyúló történelméből tekinthetnek meg valódi remekműveket, például a BMW 328, BMW 507 vagy a BMW Turbo modellt. A kiállítás azokat a nagy horderejű döntéseket is bemutatja, amelyek mindmáig meghatározták a vállalat arculatát és izgalmas történelmét.
+ További információk

Négy Vision. Négy Vision jármű.

Az Olimpiai csarnok látogatói megtekinthetik a BMW VISION NEXT 100 Vision járművet.

A Vision járművek bemutatása

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner