Négy Vision. Négy Vision jármű.

Az évforduló évében a BMW Csoport előretekint, és azt fontolgatja, hogyan fognak kinézni a jövő járművei?

Az év folyamán négy Vision jármű kelti fel az érdeklődésedet, és megtudhatod, mi vár rád. A BMW, MINI, Rolls-Royce és BMW Motorrad márkák képzeletben megrajzolják a mobilitás világának jövőjét. A BMW Motorrad pompásan körvonalazza elképzeléseit, és októberben, Santa Monicában bemutatja képzeletbeli motorját.

Az évforduló évében a nyitóesemény jövőbeli terveinek inspiráló előzetesét lehetett megcsodálni a müncheni Olimpiai csarnokban. A nagy születésnapi ünnepségen leleplezték a négy Vision jármű egyikét. A BMW márka kezdeményező szerepben lépett fel, és a BMW VISION NEXT 100 futurisztikus autó világpremierjével megmutatta, hogy fog kinézni a mobilitás az elkövetkező évtizedekben. A következő hónapokban a többi Vision járművet is meg lehet majd tekinteni.

BMW Vision Next 100.

„Ha el tudod képzelni, jó eséllyel meg is tudod valósítani” – vélekedett Adrian van Hooydonk, a BMW Csoport Tervezési Osztályának rangidős elnökhelyettese. A tervezők a BMW VISION NEXT 100 modellel olyan autót alkottak meg, amely két vezetési módot egyesít: az önvezető üzemmódot, amelynél a vezető nyugodtan hátradőlhet és egyéb tevékenységet folytathat; valamint a tipikus BMW vezetési élményt, amelyről nem szabad megfeledkezni az egyre digitalizáltabb világban.
+ További információk

Képzeletbeli motor.

A BMW Motorrad a két keréken száguldás élményét testesíti meg. Ha a jövőbe tekintesz, rájöhetsz, hogyan kínál motorod előre nem látható szabadságot számodra. Az intelligens technológiák révén a vezető a legtöbbet tudja kihozni az adott pillanatból – a megborzongató vezetési élmény és a maximális biztonság tökéletes egyensúlyának jegyében.
Az intelligens felszerelés kiszélesíti a vezető lehetőségeit, és új útvonalakra csábít. A BMW Motorrad képzeletbeli járművének leleplezésére a BMW Csoport október 11-i, Los Angeles-i világ körüli turnéjának részeként kerül sor.
+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner