Személyre szabott

Teljesen egyedi motorok, és az alkotóik.

Szerelők, a stílus szerelmesei és individualisták. Minden egyes motorjuk önmagában is felér egy műalkotással. Az átépítők a színekkel, a formákkal és az anyagokkal kísérletezek, hogy egyedülálló motorkerékpárokat hozzanak létre. Az R nineT-hez általuk hozzáadott egyéni jegyek az átépített motorok minden rajongójának meg fogják dobogtatni a szívét. A következő oldalakon bemutatunk néhányat ezekből az egyedi motorerkékpárokból, és elmeséljük keletkezésük történet.

DA#4

Diamond Atelier and K1X.

Diamond Atelier and K1X.

Ez lesz abból, ha egy motorkerékpár-átépítő és egy kosárlabdamárka összeállnak: egy olyan átépített R nineT-t hoznak össze, amely felkavarja a café racer társadalmat. Mind Diamond Atelier motorkerékpár-átépítő, mind pedig a K1X kosárlabdamárka Münchenből származik, így rögtön az elejétől fogva egyértelmű volt, hogy egy BMW modell fog kiindulási pontként szolgálni a DA#4-hez.

Választásuk a vadonatúj R nineT-re esett, amelyet Diamond Atelier úgy épített át, hogy valóra váltsa vele a K1X vízióját egy agresszív, alacsony kivitelű motorról, amely utal a márka legújabb őszi/téli kollekciójára. A logók ezüstből készültek és egy valódi gyémánttal egészültek ki Diamond Atelier stílusában. A motor további kiemelt pontjai a kézzel készített üzemanyagtartály mentén végigfutó légbemenet, valamint az átdolgozott csúcskategóriás elektronika. A CNC-megmunkált egyedi darabokon, például a felső hármas bilincsen vagy a generátorburkolaton az ikonikus K1X levélminta teszi teljessé ezt a remekművet.

A vadonatúj DA#4 a Glemseck 101-en kerül bemutatásra, ahol az 1/8 mérföldes Essenza Sprinten fog a rajtvonalhoz állni.

+ További információk

R nineT átépítési projekt

Shiro Nakajima, Hideya Togashi, Go Takamine és Kaichiroh Kurosu – ők az a négy átépítő, akik összeálltak az ÁTÉPÍTŐK PROJEKT kedvéért. Négy R nineT-t alakítottak át teljesen egyedi darabokká, játékossággal, kreativitással és szakmabeli tudással töltve meg munkájukat.
+ További információk
Ugrás a projekthez external-link-arrow-slim

Valódi motorozás 1923 óta

A BM Motorrad több mint 90 éve folyamatosan új mércét állít fel a motorkerékpár-tervezés terén. Az innovációra való folyamatos törekvés és a BMW motorkerékpárok egyedi karaktere együttesen hosszú évek óta szolgálnak világszerte inspirációul a rajongók számára. Az átaluk átépített boxerek testesitík meg a BMW Motorrad márka egyéniségét, minőségét és gazdag hagyományát - a BMW Motorrad örökséget.

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner