Szerelők & a stílus szerelmesei.

Egyedi kivitelezés.

A VALÓDI motorosok individualisták. Motorjaik kifejezik egyéniségüket. Kifinomultak és kifejezőek, éppen úgy, mint a motorok, amiket vezetnek. Nem sok ember elég bátor ahhoz, hogy egyedi motorkerékpárt építsen, de azokat, akik igen, a VALÓDI szenvedély hajtja, és ügyfeleik álmait valódi ikonokká varázsolják. Egyre több neves átépítőműhely alakít át régi ikerszelepes BMW-ket egyedi művészeti alkotásokká. Ez csupán néhány közülük, folyamatosan bővíteni fogjuk őket. A jövőben a nineT az átépítés új alapjává válhat.

Blitz Motorcycles.

Blitz Motorcycles.

A francia átépítőműhely, a Blitz Biarritzban, a legendás Wheels and Waves Fesztiválon mutatta be a harmadik BMR R nineT átépítést, amely teljes mértékben az amerikai flat track racerek hagyományait követi.

Francia minimalizmus egyesítve egy jó adag erővel és bájjal. A Blitz nineT átépítése első ránézésre úgy néz ki, mintha egyetlen nagy, éjfekete darabból lenne kiöntve. A súlyos és megnyújtott, saját maguk által készített tank úgy van kialakítva, hogy hézagmentesen illeszkedjen az egyszemélyes üléssel és a beépített LED-sávval ellátott hátsó résszel. Az első részt szintén megszabadítottak szinte mindentől, csupán egy fényes fehér versenyszámtáblát hagyva meg rajta.

A hasonlóképpen teljesen fekete, nyitott szívócsonkú Akrapovič-kipufogóból feltörő hangnak köszönhetően lehet némi elképzelésünk arról, hogy milyen klassz is lehet a motorozás a nineT ezen egyedi átértelmezésével.

+ További információk

R nineT átépítési projekt

R nineT átépítési projekt

Shiro Nakajima, Hideya Togashi, Go Takamine és Kaichiroh Kurosu – erre a négy névre vezethető vissza gyakorlatilag a teljes BMW-átépítési szcéna Japánban. Az ÁTÉPÍTŐK PROJEKT kedvéért összedugták a fejüket, hogy játékosságukkal, kreativitásukkal és szakmabeli tudásukkal teljesen egyedivé alakítsanak át négy R nineT-t.

+ További információk

Egyedi svájci élet.

Egyedi svájci élet.

A VTR Customs a BMW Motorrad régi értékesítő partnerének, a Stucki 2 Radnak a motorkerékpár-átépítműhelye a svájci Zürichi-tó partján. A tulajdonos és ügyvezető igazgató, Daniel Weidmann, más néven Dani ilyen festői környezetből küldi Svájc és a világ utcáira a teljes szívvel-lélekkel készített egyedi motorkerékpárjait.

A VTR Customs főként BMW-ikonokat és egyedi R nineT motorokat épít, de emellett egyéb klasszikusokat alakít át sramblerekké, café racerekké és brat style motorokká.

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner