Élvezetes verseny.

Az R nine T racer Japánban.

A verseny nemcsak mindig a sebességről és a teljesítményről szól. A szórakozás, stílus, barátság és szabadság fogalmak is kapcsolódnak hozzá. Japán vintage versenyzői megadják a módját a versenyzés szellemisége megünneplésének. A tokiói nagyvárosban Joy Lewis Daisuke Mukasa motorátépítővel találkozik, és meglátogatja a Curry Speed klubot. R nineT racerével átszáguld a nagyvároson, a Fuji-hegység környéki magányos hegyi utak, valamint a Fuji Speedway-en rendezendő vintage motorverseny helyszíne felé veszi az irányt.  

Japán igen kiterjedt vintage versenyzési színtérrel rendelkezik. Daisuke tíz éve alapította a Curry Speed klubot, és barátai társaságában hódol a vintage motorok iráni szenvedélynek.

Joy Lewis

Motorozás Tokión keresztül Joy Lewis társaságában.

Motorozás Tokión keresztül Joy Lewis társaságában.

Tokiót méltán nevezik a világ titkos fővárosának. Ez azzal magyarázható, hogy ez a nagyváros sokkal többet tud nyújtani, mint a templomok és a tamagoccsi. A vintage motorsport szerelmese, Joy Lewis R nineT racerje nyergében rója a japán utakat. Rikítóan világító felhőkarcolók, városi autópályák és szűk sikátorok mellett vezet útja, amint felfedezi ennek a nyüzsgő metropolisznak a fényeit, és találkozik Tokió leghíresebb motorátépítőivel és vintage versenyzőivel.  

+ További információk

Daisuke Mukasa vintage világa.

Daisuke Mukasa vintage világa.

Az Animal Boat átépítőüzlet a régi motorok szerelmeseinek paradicsoma. Itt Daisuke Mukasa japán motorátépítő megmenti a klasszikus motorokat a kihalástól, és a Curry Speed klub révén visszajuttatja őket a versenypályára.  

+ További információk

A '70-es évek stílusa visszatér a versenypályára.

Az R nineT racer a szuperbike-ok korai napjait éleszti újjá. A BMW R 90 S és látványos bemutatói Daytonában és az 1976-os Isle of Man versenyen feledhetetlenek. Ha visszaemlékszünk a '70-es évek versenyeinek világára, azonnal Japán jut eszünkbe, a modern motor szülőhelyére, ahol most látványos megújulásnak lehetünk szemtanúi.

További olvasnivaló

R nineT Racer

Heritage

További információk
spinner