Feltűnően más.

A BMW Concept Stunt G 310 modell.

Hangos és figyelemfelhívó – az új koncepciótanulmány a BMW Motorradtól. A kaszkadőrmotorok egyedi dizájnjával jellemezhető egyhengeres roadster. Csak rá kell pillantanod, és egyből nyilvánvalóvá válik számodra, milyen remek vezetési élményt kínál ez a motorkoncepció.

A BMW Concept Stunt G 310 modell.
A BMW Concept Stunt G 310 modell.
A BMW Concept Stunt G 310 modell.
A BMW Concept Stunt G 310 modell.
A BMW Concept Stunt G 310 modell.
A BMW Concept Stunt G 310 modell.
A BMW Concept Stunt G 310 modell.
A BMW Concept Stunt G 310 modell.
A színskála a BMW Motorsport színeit – fehér, piros és kék – ötvözi a brazil nemzeti lobogó színeinek modern interpretációjával. A világos, neonsárga és zöld árnyalatok kiemelik a kivételesen dinamikus dizájnt, ezáltal a BMW Concept Stunt G 310 semmilyen helyzetben sem maradhat észrevétlen.
És az is kizárt, hogy ne lehessen hallani a hangját. Ahogy az a kaszkadőrmotoroknál megszokott, a rövid kipufogócső erőteljes, kellemetlen hangot ad ki.
+ További információk

Kaszkadőrök számára készült.

A BMW Concept Stunt G 310 dizájnja az S 1000 R modell DNA-tervén alapul. Ez a motor egy erős és teljesítményorientált roadster. Az új fejlesztésű, egyhengeres motor innovatív koncepciója nagyon kompakt és agilis arányokat vesz figyelembe. Annak érdekében, hogy semmi ne állhasson a látványos kaszkadőrtrükkök bemutatásának útjába, a modellen nincs tükör, lámpa, utasoldali lábtámasz és rendszámtábla.
Ehelyett számos kaszkadőri módosítás figyelhető meg: lábtámaszok az első tengelyen és az ülés közelében, valamint a BMW Motorrad által kifejlesztett speciális alumínium „stunt tail” egység az ún. ülésréssel, biztosítva a motoros kaszkadőr biztonságos lábtartását és lehetővé téve a lélegzetelállító trükkök bemutatását.
+ További információk
A BMW Concept Stunt G 310 igazán feltűnő járgány. Minden eleme meghazudtolja a gravitáció törvényeit. ”

Edgar Heinrich, a BMW Motorrad vezető tervezője

Pfeiffer aláírása.

A motorkoncepció tervezésébe nem mást vontak be, mint a négyszeres világ- és Európa bajnok kaszkadőr, Chris Pfeiffert. A funkcionális kaszkadőrmotorokra vonatkozó elvárásaitól eltekintve, profi kaszkadőrként szerzett többéves tapasztalatát is hasznosította a fejlesztésnél.
A BMW Concept Stunt G 310 ennélfogva bizonyos tekintetben saját motorja és annak alkatrészei alapján lett megtervezve (pl. ugyanaz a kormány lett felszerelve, mint ami az F 800 R modellre is). Wheelie álló helyzetben, kézhasználat nélkül, artista egyensúlyozás egy lábon, motorozás közben, lélegzetelállító manőverek az első keréken – a BMW Concept Stunt G 310 modellel mindez megvalósítható. Maximális vezetési élményt nyújtó motor.
+ További információk
Chris Pfeiffer részletes bemutatása external-link-arrow-slim

Intenzív vezetési élmény

A BMW G 310 R.

A vezetési élmény kiinduló pontja a kellően gyors tápegység. A motor a nyüzsgő városokban való használatra és azok számára készült, akik imádnak motorozni. Irányíthatóság, egyszerű kezelhetőség és sportos dizájn jellemzi minden körülmények között. Nem számít, mennyire vagy profi motoros – a BMW G 310 R nyergében mindenki azonnal otthon érzi magát!

A G 310 R modell bemutatása

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner