A BMW S 1000 R Custom.

A BMW Motorrad és Orlando Bloom tolmácsolásában.

München/Los Angeles: Sokan sikeres színészként ismerik Orlando Bloomot. És elvárják tőle a hollywoodi sztárokra jellemző minden csillogást. Azonban csak kevesek számára ismert Bloom másik nagy szenvedélye: a motorozás. Orlando Bloom a BMW motorok régi kedvelőjeként számos BMW modellt szerzett be és próbált ki, a jó öreg klasszikus darabokat is ideértve.

Hihetetlen mértékben tudok összpontosítani motorozás közben. Ez olyan, mint a meditáció. ”

Orlando Bloom

Orlando Bloom elképzelése.

Orlando Bloom elképzelése.

Kifejezetten a BMW S 1000 R modellt választotta saját egyedi motoros projektjéhez. Bloom szeme előtt az lebegett, hogy egyedi motorja a minimalista és technikai kifinomultságot valódi szenvedéllyel ötvözze. Csupán egyetlen ember volt alkalmas erre a feladatra: a kaliforniai Venice-ből származó Michael „Woolie” Woolaway, a híres Deus Ex Machina motorátépítő műhely vezetője, Orlando Bloom közeli barátja. Az volt a feladata, hogy megvalósítsa Orlando Bloom elképzelését a BMW S 1000 R modellel kapcsolatban.

+ További információk

Egyedi; nagy képernyőre alkalmazva.

Egyedi; nagy képernyőre alkalmazva.

Az együttműködés gyümölcse: a BMW S 1000 R Custom motor. Egy igazán lenyűgöző egyedi motor. Orlando Bloom első tesztmotorozását az S 1000 R Custom nyergében a Malibu Hillsen ejtette meg, amikor is a BMW Motorraddal együttműködve, Arthur de Kersauson és Clement Beauvais gondozásában elkészült a „4CYL” videoklip.

+ További információk

Dinamika, kompromisszumok nélkül

S 1000 R

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner