Park 'n' Ride kihívás

A következő szint elérése a G 310 R nyergében.

A következő kihívás a G 310 R nyergében – a Park ‘n’ Ride kihívás. 2 csapat, 2 motor, 2 gördeszka, egy többszintes autóparkoló és megannyi vezetői élmény. Kanyar kanyart, szint szintet követ – mindkét csapatot elragadja a hév. A kihívás megfelelő képességeket és vezetői készséget igényel, és sok szórakozást tartogat. Pont ez kell Sarahnak, Chrisnek, Gutónak és Sebastiannak. 

Következő szint

G 310 R – városi kihívás.

Dinamikus, agilis és irányítható; a G 310 R átszáguld a világ metropoliszain. A város naponta kihívásra csábít? A G 310 R a Te motorod. 

+ További információk
Ugrás a G 310 R modellre
Izgatottan várom, hogy kipróbáljam a G 310 R motort egy ilyen különleges helyen.

Chris Northover

A csapatok

A kék csapat.

A kék csapat.

Chris Northover

Chris Northover és Guto Negão régóta ismerik egymást. Chris, egy nem éppen átlagos motoros kaszkadőr és Guto, az aktuális gördeszka-világbajnok. Két igazi fenegyerek, ha a vezetési élményről van szó.

+ További információk
Guto Negão

Együtt a Kék csapatot alkotják, és részt vesznek a Park ‘n’ Ride kihíváson. Nyerni jöttek, ez aligha kétséges. De csak akkor, ha ez páratlan szórakozással is párosul számukra. 

+ További információk
Motor a gördeszka ellen – ez nem akármilyen csata lesz!

Sarah Lezito

A piros csapat.

A piros csapat.

Sarah Lezito

A másik csapat két tagja Sarah Lezito és Sebastian Hertler. Mindketten izgatottan várják a Park ‘n’ Ride kihívást. Sarah látványos kaszkadőrmutatványairól lett híres, szinte táncol alatta a motor a bemutatókon.

+ További információk
Sebastian Hertler

Sebastian a downhill gördeszkázás európai és német bajnoka, és azóta motorozik, amióta járni tud. Mindkettőjüknek ugyanaz a célja: „Nyerni jöttünk és szórakozni”. 

+ További információk

Városi csomópont.

Pattanj motorra, és száguldj át a városon. Szerezz új barátokat, és varázsold a városodat igazi csomóponttá – minden nap. A többszintes autóparkolóban megtaláltuk a tökéletes városi csomópontot a Park ‘n’ Ride kihíváshoz. 

+ További információk

A városod áramlása.

Vedd be a legjobb kanyarokat, érezd jól magad, és hagyd, hogy vigyen a hév. Ez kapcsolja össze a motorost a gördeszkással – ez egy életforma. A Park ‘n’ Ride kihívás a felsoroltak elegye: városi csomópont, egy este a barátokkal és sok szórakozás.

+ További információk

Eye Ride

Gyűjts tapasztalatot a G 310 R nyergében.

További információk external-link-arrow-slim Created with Sketch.
További történetek, amelyek érdekelhetnek.

G 310 R

Roadster

További információk
spinner