Vezetési élmény a színfalak mögött.

A Park ‘n’ Ride kihívás szervezése.

A park ‘n’ ride kihívás filmre vitele nemcsak kihívást jelentett a G 310 R modell kapcsán. A filmezés két hosszú éjszakát vett igénybe, rengeteg neoncsövet kellett telepíteni, a gördeszkák elhasználódtak, több órás filmanyag gyűlt össze, miközben természetesen literszámra fogyott a kávé. A színfalak mögött azonban nevetésből sem volt hiány. Folyamatos jó kedélyével többek között Chris Northover gondoskodott erről, még hajnali 4 órakor is.

Szervezés

Jókedv.

Jókedv.

A projektorok, a köd és a fények övezte normál többszintes autóparkoló a motorosok és gördeszkások városi találkozóhelye lett. Egyidejűleg két szinten is folyt a munka, teljes időben. Számos szorgos kéz végzett szerelési és bontási munkálatokat a Park ‘n’ Ride kihívás tökéletes helyszínének biztosítása céljából. A remekmű összeállításának pillanata az „Akció” nevet kapta.

+ További információk

Sarah-nak, Gutónak, Chrisnek és Sebastiannak nem kellett semmit sem kétszer mondani. Hiszen amikor a motoros kaszkadőrök, a gördeszkás világ és az Európa-bajnokok rálépnek a gázra, az „akció” garantált. Még a szüneteket is sikerült maximálisan kihasználni a vezetési élmény tekintetében. Guto és Sebastian gondosodott arról, hogy mindenki élvezze a rövid gördeszkás bemutatóval tarkított sportkavalkádot. Sarah első és hátsó keréken való egykerekezéssel hozta formába magát.

Az akció két estét vett igénybe, és a vezetési élményt mindenki nyomon tudta követni. Íme, az eredmény:

+ További információk
Már kezdettől fogva nyilvánvaló volt, hogy ez igazi siker lesz. ”

Sarah Lezito

Kaszkadőr

Intenzív vezetési élmény

Park 'n' Ride kihívás

A következő szint elérése a G 310 R nyergében.

További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

A megfelelő motorok.

spinner