A Rever alkalmazás legfontosabb funkciói

Nagyszerű, kompakt alkalmazás: a REVER kezelése gyerekjáték! Csak néhány fürge mozdulat, és a felhasználó már rögzítheti is a motorozással kapcsolatos adatokat, és megoszthatja a közösséggel. Az alkalmazás számos fontos funkcióval van ellátva. 

ALAPVERZIÓ

Követés és fényképek hozzáadása.

A követés képezi az alkalmazás alapját. E funkció működtetése gyerekjáték. Csak nyomd meg a Start gombot, és az alkalmazás el is kezdi rögzíteni a motorozással kapcsolatos adatokat. A túra alatt az alkalmazás az időtartamot, távolságot, sebességet és átlagsebességet határozza meg, és létrehoz egy magassági profilt. Amint befejezted a motorozást, az alkalmazás eltárolja az adatokat. A motoros utat követően lehetőséged van a túra során készült fényképek hozzáadására. Az alkalmazásban pontosan megjelenik minden fénykép készítési helye.

+ További információk
Mire jó a REVER? Az alkalmazás kiváló eszköz arra, hogy felhívd a közösség figyelmét az új motoros túrákra, és magad is felfedezd őket. ”

Justin Bradshaw

Megosztás a közösséggel.

Eldöntheted, hogy nyilvánossá kívánod-e tenni a motorozási élményedet, és meg szeretnéd-e osztani a teljes REVER közösséggel vagy csak a barátaiddal. Továbbá tájékozódhatsz a barátaid utazásairól, és ösztönzést kaphatsz arra, hogy magad is elmenj ezekre az utakra, megjegyzést fűzhetsz a bejegyzésekhez és lájkolhatod őket. Add a közösség tudtára, hogy milyen motorral pontosan milyen útvonalat jártál be. A „My garage” almenüben rögzítheted motorod jellemzőit.  

+ További információk

Előtted a kihívás.

Kövesd az eseményeket, rögzítsd a kilométereket, és nyerj! Az egész a különféle kihívásokról szól, amelyekben részt vehetsz az alkalmazás segítségével. A kihívások a következők: szezononkénti kihívás, nagy távolság kihívás és világméretű kihívás. REVER-meglepetések várnak Rád, és együttműködhetsz a partnerekkel.  

+ További információk
Mindegy, hogy Németországban vagy Peruban tartózkodsz; a REVER segítségével igazán izgalmas túrákat fedezhetsz fel. ”

Mark Roebke

PRÉMIUM VERZIÓ

Tegyél szert barátokra.

A prémium verzió (ára 2018-ban 59,99 amerikai dollár/alkalmazás) még nagyszerűbb funkciókat kínál. A csoportos motorozás funkcióval a telefonodon követheted barátaidat, és megtalálhatod őket, ha eltűnnek a csoportból. 

+ További információk

Jobb félni, mint megijedni.

Mindenki boldog, ha visszatérsz egy rövid kirándulásról vagy egy hosszabb túráról. Tájékoztasd az érintetteket. Ha elkezded vagy befejezed a motorozást, az alkalmazás automatikusan SMS-t küld a kiválasztott személyeknek. GPS helyzeted továbbítására is van lehetőség.
 

+ További információk

Az út értékelései.

Az USA-ban és Németország bizonyos részein a legjobb útszakaszokat színkóddal értékelik. „Ez a módszer a többi motorost értékes információval látja el – függetlenül attól, hogy napi túrát vagy hétvégi kirándulást tervezel éppen” – magyarázza Mark Roebke.  

+ További információk

Használj offline térképeket.

A prémium verzió segítségével minden földrész térképanyagát letöltheted, és offline módban használhatod az útvonaladon való navigáláshoz. A rever.co oldalon egy tervezési eszköz is elérhető. Adatok feltöltésére is lehetőséged van. Ekkor az adatokat GPX-fájlként mentheted el a megszokott navigációs rendszerben. 

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Hasonló motorkerékpárok.

spinner