A társadalmi tesztmotorozás.

Éld meg a legfontosabb pillanatokat.

5 város, 5 C evolution, 25 e-robogós, 25 perspektíva – számtalan kérdés, csodás kilátás és új benyomások. Vagy csak egyszerűen: #SocialTestride.

Amszterdam, Barcelona, Milánó, München, Párizs – noha ezek a városok különböznek egymástól, egy közös biztosan van bennük: kénytelenek megbirkózni a naponta növekvő forgalommal, miközben meg kell őrizniük az életörömöt. És ezek a városok voltak – pontosan emiatt – a BMW #SocialTestride helyszínei. Utazás a városi mobilitás új korszakába.

A #SocialTestride legjobb pillanatai. A legfontosabb pillanatok filmen.

Az öt város –  stílusos világvárosok.

Az öt város –  stílusos világvárosok.

A #SocialTestride öt városának mindegyikének megvan a saját vonzereje. Tapasztald meg Amszterdam sokoldalú művészeti életét, Párizs életművészetét, Barcelona dizájner hangulatát, Milánó szépségét és fürdőit, valamint München elbűvölő tradícióit. A C evolution teljes mobilitást, tiszta vezetési élményt és teljes körű városi tapasztalatot nyújt. Valóban, a jövő városi mobilitása.

+ További információk

1. túraállomás: Amszterdam.

1. túraállomás: Amszterdam.

A csatornák városában az öreg mester a fiatal avantgárddal találkozik. Turisták özöne lepi el a város a számtalan szűk sikátorban. A C evolution és a #SocialTestride ideális indulóállomása.

+ További információk

2. túraállomás: Párizs

2. túraállomás: Párizs

A szerelem és a finom ételek városa. Hogy boldogulnak itt a résztvevők? Vajon valóban fülig szerelmesek a C evolution motorba? És mi a helyzet a kulináris élvezetekkel?

+ További információk

3. túraállomás: Barcelona.

3. túraállomás: Barcelona.

A több mint százéves hangversenyteremtől a résztvevők modern tervstúdiójáig. A strandról a hegyekbe: Barcelona valóban sokat nyújt. Többek között azért, mert az emberek nyitottak az új mobilitási megoldásokra.

+ További információk

4. túraállomás: Milánó.

4. túraállomás: Milánó.

Milánó, a tervezőváros vendégei. A világ leghíresebb bútorbemutatóinak városa, egyben Olaszország vitathatatlan divatfővárosa. Nem szabad figyelmen kívül hagyni: az olaszok robogói szinte a nemzeti öntudatuk részét képezik. Okkal vagyunk tehát izgatottak, hogy mit tartogat számunkra a C evolution.

+ További információk

5. túraállomás: München.

5. túraállomás: München.

Üdvözlünk a BMW Motorrad otthonában. És szívélyes üdvözlet a BMW Worldnél. A #SocialTestride utolsó motorútja ezen a csodálatos helyen vette kezdetét. A különleges BMW járművek és prototípusok az Isar folyón rendszeresen megfigyelhetők. A C evolution is eljönne ide?

+ További információk

Új mozgástér.

A világvárosok gyors ütemű növekedése új kihívásokat támaszt: az utak zsúfoltabbak, a távolságok nagyobbak, nehezebb parkolóhelyet találni. A BMW Motorrad elektromos meghajtású C evolution modellje révén korszerű megoldást kínál a jövőbeli városi mobilitásra.
+ További információk
Ugrás a C evolution modellre
További történetek, amelyek érdekelhetnek.
Megfelelő motorok.
spinner