A kaland állandó változás.

És soha ne vegyél kétszer ugyanolyan fogkrémet.

Brad Klynsmith Durbanból jött és a Gangs of Ballet együttes tagja. Három évvel ezelőtt ragadta magával ismét a motorozás szenvedélye, és azóta is él-hal a motorokért. Ha éppen nem dalokat ír vagy a legújabb motoros híreket olvassa, akkor szörfözik. Brad elmesélte nekünk, hogyan talált vissza megint a motorozáshoz és miért nem vesz soha kétszer ugyanolyan fogkrémet. 

Nem puszta haladás, száguldás – mindegy, hogy motorozol vagy szörfözöl. ”

Brad Klynsmith

Interjú

Próbálj ki valami olyan, amit eddig még soha

Brad részese az Everyday Adventure Project-nek. Egy napon kinéz az ablakon és meglát egy  G 310 GS motort az udvaron. Egy kis cédulát talál, amin a neve és egy kihívás szerepel: Próbálj ki valami olyat, amit eddig még soha! Brad már pontosan tudta, mit fog csinálni az Everyday Adventure részeként a  G 310 GS -sel. A motorozás és a szörfözés pont ugyanolyan szenvedélyt jelent számára. Miért ne próbálná meg ötvözni a kettőt? Összefogott két barátjával és megvalósította a saját Everyday Adventure kalandját. Egyiküknek szörfboltja van és hagyományos szörfdeszkákat árul, a másik barátjának pedig azonnal megtetszett az ötlet, hogy egy  G 310 GS  a homokban száguldva húzzon maga után egy szörföst. Így hát megvalósították. A parton kitalálták, hogyan rögzítsék a kötelet a motorhoz. Néhány próbakör után, amikor is Brad a vízben kötött ki, a motor hamar kihúzta őt és a deszkát a vízből. Együtt siklottak végig a strandon tandemben. Küldetés teljesítve! Az eredmény pedig: egy  G 310 GS-sel kivitelezett Everyday Adventure, amit Brad igazán a magáénak mondhat.

+ További információk

MAJDNEM FELEDÉSBE VESZETT.

Tiniként fantasztikusan érezte magát, miközben vidám köröket ment az udvarukban. Aztán valahogy el is felejtette, milyen jó érzés is volt. Egy nap egy barátja kölcsönadta neki a robogóját pár körre. Hirtelen előtörtek az emlékei, hogy mennyire élvezte a motorozást. Csupán egy kört tett a robogóval és mégis elég volt ahhoz, hogy újra érezze, mennyire szeret motorozni – mindez három éve történt.

+ További információk

Azóta a motorozás és minden, ami motor egyet jelent számára az igazi szenvedéllyel. Mindig az Instagram fiókját bújja és követi a legújabb motoros híreket. Amit Brad úgy szeret a motorozásban, az nem más, mint az érzés, ahogy a szél a hajába kap, hogy csak úgy útnak indulhat, és persze azok a helyek, amiket csak motorral lehet megközelíteni. Sőt, van egy nagyon praktikus előnye is – nem kell többé parkolóhelyet keresni.

+ További információk

HAGYD EL A KOMFORTZÓNÁDAT

Brad nem keresi direkt a kalandokat, ő egyszerűen csak nyitott rájuk. Ugyanakkor mindig próbál új inspirációkat keresni az életében, melyeket az állandó változásból merít. Apró kis feladatokat és kihívásokat tűz ki maga elé. Például mindig más úton motorozik hazafelé. Így automatikusan új utakat, éttermeket, helyeket és embereket fedezhet fel, illetve ismerhet meg. Brad folyamatosan változtat valami apróságon, hogy soha ne érezze úgy, most megrekedt. Például, soha nem vesz kétszer ugyanolyan fogkrémet. Mivel mindig változtat valamin, gyorsan ráeszmélt, hogy sokkal több dologra képes, mint azt valaha gondolta volna – és ehhez nem tett mást, mint egyszerűen csak kipróbálta őket. Próbáld ki!

+ További információk
Az élet egy nagy utazás. Mindig lesznek kevésbé izgalmas részek. De mindig biztosnak kell lenned abban, hogy legalább ugyanannyi kaland is vár rád. ”

Brad Klynsmith

A „NINCS ZENE” SZÓBA SE JÖHET.

Édesapja dobos, édesanyja pedig zongorista. Így szinte magától értetődő volt, hogy ő is zenész lesz. Még ha gyerekként utált is zongorázni. Végül mégiscsak zenész lett és két barátjával együtt megalapította a Gangs of Ballet együttest. Az együttes mindhárom tagja egyetemen tanult zenét Durbanben és úgy döntöttek, hogy a szenvedélyük lesz a karrierük. Zenéjük dacol a kategorizálhatósággal –  kísérletező zene, amely alternatív, melodikus pop, elektro és dance eklektikus keveréke. Brad énekes, dalszövegíró és gitáros is egyben. Azonban el kell menned Észak-Afrikába, ha élőben akarod látni és hallani Brad bandáját. Reméljük azonban, hogy hamarosan valamelyik BMW Motorrad Eventen  köszönthetjük a Gangs of Ballet bandát. Addig is, hallgathatjátok Bradék Spotify lejátszási listáját, melyet itt értek el.

+ További információk
Érezni kell, ahogy magával ragad. Ez a motorozás igazi varázsa. ”

Brad Klynsmith

További történetek, amelyek érdekelhetik.

Megfelelő motorok.

spinner