Everyday Adventures.

A te kalandod itt és most indul.

Minden nap. Minden nap más. Minden nap egy kaland. Az Everyday Adventure Projekt pontosan erről szól - és a G 310 GS tökéletes társ ehhez. Megleptünk két dél-afrikai kalandort egy G 310 GS-sel, és elküldtük őket saját Everyday Adventure kalandjukra. Nézd meg, hogy mit tapasztaltak a G 310 GS-en és tudd meg, hogyan tudsz te is részt venni az Everyday Adventure Projektben!  

R 1200 GS Motorschutzbügel
R 1200 GS Scheinwerferschutz
R 1200 GS Gepäckbrücke
R 1200 GS Aluminium Motorschutz
R 1200 GS HP Enduro Fußraste
R 1200 GS Kreuzspeichenräder
R 1200 GS Keyless Ride
R 1200 GS LED Scheinwerfer

1. epizód: Találd meg a saját kis vadregényes búvóhelyedet

Képzeld el, hogy hazajössz a reggeli futásból és ott vár rád az ajtó előtt egy G 310 GS, rajta a neveddel és egy kihívással: „Találd meg a saját kis rejtekhelyedet a természetben”. Pontosan ez történt Fhatuwanival. Bár meglepődött, de készen állt a kihívásra, és elindult saját Everyday Adventure kalandjára. A következőkben megtudhatod, hogy milyen kalandokat élt át.

+ További információk
Fontos számomra, hogy új élményekkel gazdagodjak. Ezektől leszek az, aki vagyok. ”

Fhatuwani Mukheli

Brad általában nem vár arra, hogy a kaland találja meg őt. Rajta áll, hogy az élete tele legyen változatossággal. Ám egy nap kinéz az ablakon, és egy G 310 GS-t lát az előkertben, rajta egy cetli a nevével és egy kihívással: Próbálj ki valami olyat, amit eddig még soha! A mai napon az Everyday Adventure Projekt változatosságot hoz az életébe, és Brad nem haboz, hogy elinduljon saját kalandjára.

+ További információk
Az élet egy nagy utazás. Mindig lesznek kevésbé izgalmas pillanatok. Azonban rajtad áll, hogy gondoskodj róla, legalább ugyanennyi izgalmas pillanat is legyen benne. ”

Brad Klynsmith

VEGYÉL RÉSZT MOST

Küldd be most saját Everyday Adventure kalandodat!

Csatlakozz saját kalandoddal az Everyday Adventure Projekthez. Írd le röviden, hogy milyen Everyday Adventure kalandban szeretnél részt venni, és adj neki valami ütős nevet! A legjobb ötletek felkerülnek a listára, és szavazni lehet rájuk. Ha a te Everyday Adventure kalandod kapja a legtöbb szavazatot, segítünk valóra váltani azt.

 

+ További információk

Kalandra éhezve.

Minden nap a g 310 GS-sel.

További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner