Visszatekintés a 2016. évi International GS Trophy-ra.

A dél-afrikai csapat nyerte a Thaiföldön megrendezett GS versenyt.

Átkelés a GS-sel rozoga hidakon és folyókon, gyors kerékcsere: az International GS Trophy olyan enduro élményt biztosít, mint amit egyik vetélytársa sem képes nyújtani.

2016 újra itt volt az ideje. 19 csapat a világ minden részéről versenyzett BMW R 1200 GS motorjaial Thaiföld északi részéne. A GS motorosok 1400 kilométert, 19 speciális tesztet és hét napi szakaszt teljesítettek. Közben átkeltek dzsungleken, gátakon és esőerdőkön, ellenállva a brutális hőségnek a magas páratartalomnak. A hatodik International GS Trophy fizikálisan kimerítette a versenyzőket, akik minden más tekintetben elégedettek voltak a versennyel.

31 pontos előny

A végén John Harris, Byron Coetsee és Charl Moolman egy lépéssel a többiek előtt jártak. A dél-afrikai csapat örülhetett a döntő győelemnek a International GS Trophy versenyen, amelyet 31 pont előnnyel nyert meg. Őket Németország és Nagy-Britannia követte, akik holtversenyben végeztek a második helyen. "Természetesen nagyon megkönnyebbültünk, hogy megnyertük a GS Trophy-t", ismeri el a 23 éves Byron Coetsee a győzelmet követően. A csapat 2010-ben és 2014-ben csak kevéssel maradt le az első helyről.
+ További információk
Minden egyes résztvevő győztesnek tekintheti magát. Az a tény, hogy a résztvevők végigcsinálták a hétnapos kalandot, a trükkös tesztfeladatokat, amelyek közé tartozott például a folyón átkelés, az erőt és ügyességet kívánó gyakorlatokat, feljogosítja őket, hogy győztesnek tekintésk magukat. Mielőtt a résztvevők bejutottak az Enduro döntőjébe, szigorú selejtezőkön kellett megmutatniuk rátermettségüket.
+ További információk
Miként az összes korábbi GS Trophy, úgy a thaiföldi verseny is bizonyította, hogy csak valódi, bajtársias csapatok képesek megnyeri ezt a kemény és kimerítő vetélkedést. ”

Heiner Faust, a BMW Motorrad Sales and Marketing vezetője

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner