Teljesen elemében van.

Sterling Taylor szereti kitapogatni a határait.

Amikor felfelé tapogatózik, a lábujjaival kitapogat egy talpalatnyi helyet, majd megragad egy kiálló sziklát a kezével: Sterling Taylor sziklamászó, akit nem tart vissza a tériszonya. Szereti a kihívásokat – és a motorkerékpárját.

A motorozás és a hegymászás hasonló. Mindkettő lehetővé teszi, hogy elemedben legyél. ”

Sterling Taylor

Akadályok legyőzése.

Akadályok legyőzése.

Sterling két dolgot szeret igazán, jobban, mint bármi mást: a hegymászást és a motorozást a F 850 GS-én. "Hegymászás közben kilépek a komfortzónámból, így többet tudok tanulni", mondja. "Szerintem fontos, hogy kint legyünk a természetben, felfedezzük és néha hagyjuk a dolgokat csak úgy megtörténni". A motorozás is hasonló. Segítségével nagyon sokat tanulhatsz meg az életről, minden nap. 

+ További információk

A cél az élmények átélése.

A cél az élmények átélése.

Lehet, hogy furcsán hangzik, de Sterlingnek mászás közben meg kell küzdenie a tériszonyával. A félelem továbbra is megvan, többévnyi mászás után is. "Úgy gondolom, hogy ez egy jó dolog, mivel emlékeztet arra, hogy élek". A 600 méter magas sziklafalak nem jelentenek számára akadályt. "Ha kihívások elé állítod magad, akkor fejlődik a személyiséged". A célja nem egyszerűen a csúcs elérése, számára sokkal inkább arról a tapasztalatról van szó, amelyet az idevezető úton megtett. Sterling számára a csúcs csupán egy további jutalom.  

+ További információk
A motorozás sok mindent megtanít az életről. Úgy érzem, hogy ez egy erős filozófia. Méghozzá egy személyes filozófia, amelyet nap mint nap tanulok a motoron. Egyik helyről a másik helyre. Kalandról kalandra. ”

Sterling Taylor

185
Testmagasság (cm)
30
Életkor
21
Motoros tapasztalat (év)
30.000
Egy év alatt a motorral megtett távolság (mérföld)
A jó dolog a mászásban az az, hogy kilépsz innen és beteljesülést találsz a sziklafalon, miközben a folyamat során nagyon sok mindent megtanulsz magadról. ”

Sterling Taylor

Sterling kihívja saját magát.

Sterling kihívja saját magát.

A mászás mindent megkövetel Sterlingtől. A folyamatos gyakorlás mindenek előtt mentális kihívás. Minél keményebb az edzés, annál nagyobb a fizikai erőfeszítés. Sterlingnek hosszú hegymászó túrákra kell felkészülnie. Szinte minden nap sziklafalat mászik, hogy továbbcsiszolja tudását. Kihívja saját magát, keményebben és keményebben gyakorol, feszegeti a határait. Hogy ezután mi történik, az igazi meglepetés. "Egy év múlva megmászol egy sziklát, amelyről soha nem gondoltad volna, hogy megbirkózol vele". 

+ További információk

Kint a nagy szabadban.

Kint a nagy szabadban.

Mikor Sterling reggel felkel, emlékezteti magát arra, hogy mi motiválja. "Nagyon sok tanulnivaló és sok új kipróbálandó dolog van a világon". Ez az ő mottója. Célja, hogy kilépjen a hétköznapi, megszokott dolgokból. Szeretné az eddigiektől eltérően megélni a dolgokat és a lehető leggyakrabban érezni azt a különleges borzongást. A hegymászás és a motorozás a tökéletes lehetőség számára. Egyszer egy teljes évet a motorján utazva töltött. "47 államon motoroztam keresztül és nem töltöttem egyetlen éjszakát sem motelben. Mindig a motorom mellett aludtam. Akkor is, ha esett".  

+ További információk

Egy univerzális motorkerékpár.

Texas-ban felnőve, Sterling kilenc évesen kezdett el motorozni. Barátainak is voltak motorjaik. Hétvégenként találkozott velük, hogy elmenjenek versenyezni a városon kívülre. 15 évesen összetörte a motorját. Édesanyja elvette tőle a motort, de továbbra is találkozott a barátaival. "Anyám nem tudta, de továbbra is versenyeztem". Ekkoriban cross motorokon motorozott. Ma azokat a motorkerékpárokat becsüli, amelyekkel úton és terepen egyaránt motorozhat." Ilyen például az F 850 GS. Ez fontos számomra, hogy ha a munkám miatt másik városba kell mennem motorral.  És arra is jó, hogy bővítsem a horizontomat, amikor a barátaimmal kalandtúrára szeretnék menni vagy valami őrültséget tervezek".

+ További információk

MÁSIK KALAND

Isaac Johnston

Hasonló motorkerékpárok.

spinner