Hozd létre.

Az élet nem könnyű menetelés. Tele van válaszutakkal, csúcsokkal, mélypontokkal és kanyarokkal. Tőled függ, hogyan éled. Urald az életed.

Ösztönzés

Az ösztönzés mozgatórugója az ellentét.

Az ösztönzés mozgatórugója az ellentét.

Különbségek és változtatások nélkül nincs ösztönző erő. Kezdetben minden létrehozást hátráltat valami. És minden létrehozás maga hátráltatója az újdonságoknak. Számomra a művészet nem kényelmes pihenőhely, hanem egy hosszú, szél által kikezdett átjáró az élet hegyi szakaszán. Bejárni ezt az utat sokkal csodálatosabb dolog, mint egy helyben állni.

A napsugarak részekre bomlanak a műhelyem falán: elkülönül a világos a sötéttől, és egy ötlet fogan meg a fejemben. Hogy ez mennyire lesz gyümölcsöző, az teljesen rajtam múlik. Még hosszú út vár rám a telepítés befejezéséig – de az utazás a végcél.

+ További információk

Létrehozás

Napokkal később: a napsugarak már régen eltűntek, de az ösztönzés megmaradt.

Napokkal később: a napsugarak már régen eltűntek, de az ösztönzés megmaradt.

Az ötletek egy életre szólnak, mert a változás végtelen. Nincs állandó meglévő állapot. Az élet egy átmenet. Ami ma számít, az nem olyan, mint tegnap volt. Pontosan ezért élek és dolgozom.

Az úti élményt a fényszóró sárga fénye és a motor zúgása teszi teljessé. A motorom a felfedezés szellemiségének szimbóluma: mi ketten képviseljük a fényt az árnyékban, és az eddig láthatatlan dolgokat láthatóvá tesszük. Minden pillanat új, mert a következő másodperc egy új világ, amely felfedezésre vár. És a legújabb nagyszerű felfedezésünk már küszöbön áll.

+ További információk

Telepítés

Az ötlet él.

Az ötlet él.

A neoncsövek fénye felhasítja az árnyékot a híd alatt. A két oldal között mindig is létezett az átmenet: a változás szimbóluma, a városlakók ezrei által megtett napi távolság. De még ha nem is látja senki ezt az üzenetet, a híd sokkal többet jelent: egy műalkotás részét. Olyan üzenetet hordoz, amely a felszín alatt lakozik, és felfedezésre vár. Bárki is fedezi fel, mindig változik.

A művészet változásokat von maga után, és a változás az alkotás lényege. Az életem a saját műalkotásom. Bárhová is repít majd a motorom, a változást magammal viszem.

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner