Játék

A küldetésed nem az, hogy megállapodj. Sokkal inkább az, hogy megtaláld a boldogsághoz vezető utat. Urald az életed.

Intro

Ellenőrzés. Egy-kettő.

Ellenőrzés. Egy-kettő.

A nap elveszik a házak tengerében, és sugarait átbocsátja az ablakon. Ez nem a mi városunk. Ez a mi időnk. Mert ez az első és egyben utolsó napunk itt. Készen állunk. Átismételjük a fejünkben a tennivalókat, összecsomagoljuk a holminkat, és elindulunk, hogy felfedezzük a helyszínt. Határozd el magad. Kerekedj fel. Legyél bátor. Ereszd ki a hangod.

+ További információk

Refrén

Sisakot fel. Indítsd be a motort.

Sisakot fel. Indítsd be a motort.

És vesd bele magad az utcai sürgés-forgásba. Az út a mi jelmezpróbánk, a légáramlat a közönségünk, és a motorok hangja jelenti a tapsot. Ez vezérel minket. Csak tovább és tovább. Senki és semmi nem állíthat meg minket. Határozd el magad. Kerekedj fel. Legyél bátor. Ereszd ki a hangod. Itt vagyunk. A járművünkkel behatolunk a hátsó bejáraton, és végigmegyünk a keskeny átjárókon. A hely már vár minket. Akárcsak a rajongók. Egy kört formálunk. Hangpróba. Vegyél nagy levegőt. És indulj el. Mindent beleadunk. A tömeg tombol. A dalok maguktól csendülnek fel. Érezd, ahogy felkúszik benned az adrenalin. A klub lázban ég. Egyek vagyunk. Velünk. A rajongókkal. A zenével. Határozd el magad. Kerekedj fel. Legyél bátor. Ereszd ki a hangod.

+ További információk

Outro

Ráadás. Ráadás. Ráadás.

Ráadás. Ráadás. Ráadás.

És itt a vége. Letöröljük az izzadságot a szemöldökünkről. A hangszerek a személyzetnél vannak. És az utcák újra a mieink. A légáramlat lehűt minket. Átúszunk a neonfények tengerén. A város vénájában mi vagyunk a vér. Biztosak lehetünk abban, hogy senki sem alszik. És holnap már a következő dolog vár ránk, hogy felfedezzük. Ez az életünk. Határozd el magad. Kerekedj fel. Legyél bátor. Ereszd ki a hangod.

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner