Beszélgetés a raliról.

Interjú Hubert Auriollal.

Déjà-vu: Hubert Auriol visszatér legnagyobb sikerei helyszínére. Milyen érzés volt hirtelen híressé válni a Párizsból Dakarba vezető motoros út során és ekkora hatást gyakorolni a motorosok következő generációjára? Milyen emlékeket ébreszt az R nineT Urban G/S látványa? Ezek azok a beszédtémák, amelyek felvetődnek Hubert és a motorok szerelmese, Joy Lewis között.

Két világ.

Két világ.

Párizst 10 000 kilométer választja el Dakartól. A két város között terül el egy sivatag, több mint 30 fok a hőmérséklet-különbség és számtalan akadállyal kell megküzdeni. Hubert Auriol két világról mesél, amelyek aligha különbözhetnének jobban.

+ További információk

Párizsi stílus.

Párizsi stílus.

Joy Lewist teljesen lenyűgözi, ahogy az Urban G/S motoron felfedezi Hubert szülővárosát, és megismeri a párizsiak elegáns stílusát. „Az itteni emberek igazán jól öltözöttek. A motorosoknak is van stílusuk” – állapítja meg Joy. Mindenekelőtt Hubert Auriolnak, aki a párizsi stílust a BMW motorsport színeivel ötvözte a Párizs-Dakar-ralin.

+ További információk

Ösztönzés.

Ösztönzés.

A Párizs-Dakar-rali megváltoztatta a motorosokban kialakult képet. Hubert egyike volt azoknak a modern hősöknek, akik egy vadonatúj életstílusra szolgáltattak példát. Mégsem várta, hogy a Párizs-Dakar-rali kalandja ekkora ösztönzőerő legyen sokak számára mindmáig olyan motorokon, mint például az R nineT Urban G/S.

+ További információk
Sohasem gondoltam, hogy a Párizs-Dakar-rali életstílussá növi ki magát, és ennyi embert és motort (például az új Urban G/S modellt) fog ösztönözni. ”

Hubert Auriol

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner