Városi kihívás.

São Paulo átszelése a G 310 R nyergében.

A kihívások a világ bármely városában ugyanazok: piros lámpák, zsúfolt aluljárók, hosszú kocsisorok, és csak csigatempóban lehet közlekedni. A G 310 R számára ez nem jelent gondot. A napi ingázás egy csapásra élvezetes motorozássá változik, és a város új nézőpontból nyílik meg számodra.

Chris Northover motoros kaszkadőr G 310 R motorjával küzdi le az őrületes esti csúcsforgalmat São Paulóban. Motorjával könnyedén és gyorsan utat tör magának a városi sürgés-forgásban. Gyors kanyarváltásokkal maga mögött hagyja a várost, és újraértelmezi a város nyújtotta lehetőségeket. Az új BMW roadsteren Chris megmutatta, hogy a 313 cm³ csak egy számérték – a tényleges teljesítmény az úton dől el.

A motorozás mosolyt csal az arcomra és tiszta élvezetet nyújt. ”

Chris Northover

Gördeszkázás és motorozás.

Gördeszkázás és motorozás.

A motorozás és a gördeszkázás életforma – az együtt száguldás öröme a kapocs kettejük között. A fiatal motorrajongó Chris és Guto Negao, downhill világbajnok a barátokkal együtt részt vett egy São Paulo környéki izgalmas motorozáson. Részegítő lejtős kanyarok mögött hagyták el a város utcáit. Kövesd az utca vonalát.

+ További információk

A városi „dzsungelben”

Chris Northover São Paulóba utazott, hogy csellengjen Guto Negãóval, kipróbálja új G 310 R motorját, és mindketten jól érezzék magukat. Teljesen lenyűgözte a város, különösen az emberek. A sürgés-forgás és az emberek tömegei ellenére minden nyugodt. Guto São Paulóban él, és a brazil gördeszkázás jeles alakjának számít. Hétvégente gyakran találkozhatsz vele Dél-Brazíliában – természetesen, gördeszkázás közben. Chris és Guto együtt róják a hatalmas metropoliszt. São Paulo az ugyanilyen nevű állam közlekedési csomópontja. Nem kevesebb mint 11,9 millió ember halad át naponta a város utcáin. A „paulisták” – ahogy São Paulo lakosait nevezik – egy multikulturális embercsoport. Portugál, olasz, német, libanoni és japán hatások érik ezt a nagyvárost.
Útban a hegyek felé átkelnek az Estaiada Octávio Frias de Oliveira hídon, amely a város egyik legfőbb látnivalója. Ez a ferde kábeles híd ível át a Pinheiros folyón. Az 1600 méter hosszú, 138 méter magas híd lenyűgöző látvány, különösen este. Mindenképpen megéri elmotorozni oda. Átmennek a hídon, és elhagyják a várost. Az igazi kaland akkor kezdődik, amikor Guto elindul a gördeszkával, és felgyorsít. Együtt élvezik a hegyvidéki száguldást és a pihentető brazil atmoszférát. A városra pillantva egy dolog gyorsan egyértelművé válik: ez a túra csak a kezdet volt.
+ További információk

Interjú Chris Northoverrel

„Megrögzött fanatikus vagyok.”

Interjú Chris Northover motoros kaszkadőrrel és szerzővel.

További információk

Intenzív vezetési élmény

A BMW G 310 R.

A vezetési élmény kiinduló pontja a kellően gyors tápegység. A motor a nyüzsgő városokban való használatra és azok számára készült, akik imádnak motorozni. Irányíthatóság, egyszerű kezelhetőség és sportos dizájn jellemzi minden körülmények között. Nem számít, mennyire vagy profi motoros – a BMW G 310 R nyergében mindenki azonnal otthon érzi magát!

A G 310 R modell bemutatása

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner