Eltökélt.

A kihívások leküzdésének bajnoka.

Sarah Lezito már sokat ért el az életben, de folyamatosan új kihívásokra vadászik. A G 310 R nyergében vett részt a park ‘n’ ride kihíváson, amely egy késő esti parkolási verseny motorosok és gördeszkások részvételével. Izgalmas – akárcsak Sarah.

Verseny a többszintes autóparkolóban

Sarah Lezito csapattársával, Sebastian Hertlerrel.

„Downhill verseny az autóparkolóban motorosok és gördeszkások részvételével – szinte alig tudtam elképzelni” – emlékszik vissza Sarah. Ő a többszintes kocsiparkoló legfelső szintjén tartózkodik. A városközpontban. A horizont mögötte csúcsosodik. „Az egész jó mókának és igazán klassznak tűnt a srácokkal” – mesélte Sarah. „Srácok” alatt a másik három motoros értendő, akik mindannyian szembeszálltak ezzel a kihívással, a 24 éves női motorossal karöltve: Sarah csapattársa, a német és európai downhill gördeszkabajnok, Sebastian Hertler; valamint a másik csapat képviseletében Chris Northover motoros kaszkadőr és a négyszeres gördeszka-világbajnok, Guto Negão.

+ További információk

A tehetséges motoros kaszkadőr és gördeszkás a Park 'n' Ride kihíváson.

„A gördeszkás képességei egyszerűen elképesztőek. Bárcsak képes lennék erre. Gördeszkázom egy kicsit, de ez nem túl magas szint. Ehelyett Sarah ideje nagy részét a motoros kaszkadőrködéssel tölti. Immár 13 éves kora óta. Képességeiről mindenki meggyőződhetett a Park 'n' Ride kihíváson, amikor felpattant a G 310 R-re. „Ez a motor nagyon könnyű, és így szinte bármit meg tudsz vele csinálni. Imádok játszani a motorral”. És amikor Sarah játékról beszél, akkor valóban arra is gondol. Első (stoppies) és hátsó keréken (wheelies) való haladás és kerékkipörgetés (burnout) – szinte még el sem kezdődött a kihívás, a motorral alig lehetett lépést tartani. „Ebben a motorban könnyen meg lehet bízni” – dicsérte Sarah a motorját, miközben a többszintes autóparkolóban tartandó versenyre készülődött.

+ További információk

Összpontosítás és ellazulás

Első (stoppies) és hátsó keréken (wheelies) való haladás és kerékkipörgetés (burnout): Sarah Lezito szinte táncol a motorjával.    

Amikor Sarah Lezito a motorjára pattan, szó sem lehet arról, hogy leülne a nyeregbe. Tornagyakorlatokat hajt végre a motoron. Vagy táncol. Stílusa az utcai táncra emlékeztet: hihetetlenül gyors és ritmusos. Trükkjei technikailag tiszták, és a tökéletesség jellemzi őket. Ez nem kerüli el a zsűri figyelmét. A versenyen Sarah a teljes közönséget lenyűgözi. A legjobb 10 közé került a motoros kaszkadőrök nagydíján. A rajtrácson elhelyezkedő egyetlen női versenyzőként számos férfi társát utasította maga mögé, és ezzel sokak figyelmét felkeltette. Azóta Sarah-t a világ legjobb női motoros kaszkadőreként tartják nyilván.

+ További információk

Teljes koncentráció: Sarah Lezito közvetlenül a rajt előtt.

Sarah-t erős koncentrálóképesség, higgadtság és fesztelen megjelenés jellemzi. „Az összpontosítás a legfontosabb tényező. Motorozás közben csak a motor és én létezünk” – magyarázza Sarah. Noha Sarah viszonylag óvatos embernek tartja magát, az esés a kaszkadőrmutatványok szerves részét képezi. De szó sincs arról, hogy feladná. Receptje a sikerhez: „Lépésről lépésre próbálok fejlődni, semmit nem szabad elsietni. Ez kulcsfontosságú dolog számomra”. Sikeressége önmagáért beszél. „A motoros kaszkadőrködést azért kezdtem el, mert kikapcsolódást jelentett számomra. És még ma is ezt jelenti – csak kicsit más szinten” – teszi hozzá nevetve.

+ További információk
A motoros kaszkadőrködést azért kezdtem el, mert kikapcsolódást jelentett számomra. És még ma is ezt jelenti – csak kicsit más szinten. ”

Sarah Lezito

Park ‘n’ Ride Challenge.

Moving to the next level with the G 310 R.

További információk

G 310 R

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

spinner