Célba venni a lehetetlent

HP4 RACE

Sokak számára a határok elérése jelenti a történet végét. Mások számára ez éppen a kezdet. A HP4 RACE motorral azok szenvedélyét tudjuk igazolni, akik túlszárnyalják határaikat. Bármivel is jár – ez egy olyan dolog, ami korábban elképzelhetetlen volt.

AZ ŐRÜLTSÉG TÚLSÁGOSAN ELMÉLETI SZINTEN MOZOG

Az őrült sebesség az az érzés, amit minden versenyző keres. Ez már egészen korán beléd ivódik, akár így gondolod, akár nem. ”

Peter Hickman

Peter Hickman

Peter Hickman

300 km/h sebességgel az alagútban. Peter Hickman olyan típus, aki nem szeret óvatoskodni.

Egy kicsit őrültnek kell lenni ahhoz, ha valaki 300 km/h sebességgel akar száguldozni a szeles versenypályákon. Peter Hickman szerint erre születni kell. És ez egyáltalán nem őrültség. Nem szabad túlzottan sokat töprengeni ezen. A sok gondolkodás nem vezet sehová. Csak az érzések tudnak elrepíteni céljaid felé. Elmeséli nekünk, milyen érzés keríti hatalmába, ha itt felül a HP4 RACE  nyergébe.    


+ További információk

AZ ÖTLETEK SZIKRÁK, AMELYEK LÁNGRA GYÚLNAK. VEGYTISZTA MOTORŐRÜLET.

Ha kifutunk az időből, és eredményeket kell felmutatnunk, a szenvedély az egyedüli mentsvárunk. ”

Chris Gonschor

Chris Gonschor

Chris Gonschor

A teljesen karbon anyagú váz kifejlesztése nem akármilyen teljesítmény. Chris Gonschor tisztában van vele, miként kamatoztassa ezt a sorozatgyártásban.

Természetesen egyszer eléred a határaidat, és verejtékezni kezd a homlokod. A lényeg, hogy legyél túl ezen az állapoton. És ez az a pillanat, amikor a szenvedély kulcsszereplővé lép elő. Szenvedély nélkül sohasem leszel képes erre egy létrehozandó versenymotornál. Ez maga a sport – még fejlesztési szinten is. Itt arról olvashatsz, mi motiválja még Chris Gonschort.   

+ További információk

HA EL TUDOD KÉPZELNI, MEG IS TUDOD CSINÁLNI.

Most tényleg előznöm kell. Nincs hely, de meg kell próbálnom. ”

Sepp Mächler

Sepp Mächler

Sepp Mächler

A motorsport iránti szenvedélye vitte először a versenypályára, majd később újra.

A kemény aszfalt az ő világa. Így is jellemezhető Sepp Mächler. És ez az igazság. A durva felületek javítják az alkalmazkodó készséget és visszajelzést adnak. Ezzel minden versenyző tisztában van. Aligha meglepő, hogy a termékmenedzser a versenypályára vágyik. Mert a HP4 RACE ezért született meg. Nem az út, és nem a műhely, hanem a versenypályákon lévő kanyarok ösztönözték létrejöttét. Itt a HP4 RACE nyergében való első tesztmotorozásáról olvashatsz.

+ További információk

Eltökéltek által kifejlesztve – eltökéltek számára

A határokat csak szenvedéllyel lehet legyőzni. Ideális esetben olyan társakkal, akik osztoznak ebben a szenvedélyben. Megszállott emberek csapata nap mint nap az előrehaladás érdekében dolgozik. Ez nem csak jó dolog: működik is. Gyorsan.
+ További információk
HP4 RACE Karbon első rész
HP4 RACE 2D műszerfal
HP4 RACE Brembo Radiál fékpumpa
Öhlins FGR 300 villa
HP4 RACE Akrapovič kipufogórendszer
HP4 RACE Karbon hátsó rész
HP4 RACE Brembo GP 4 PR féknyereg
HP4 RACE Öhlins TTX 36 GP rugóstag

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Ezzel használható motorkerékpárok.

spinner