És így tovább.

A világ határtalan.

Fogd a csomagodat, és utazz el az ismeretlenbe. Kíváncsiak vagyunk, és tisztában vagyunk azzal, hogy minden sarkon vár egy kaland. Minden megtett kilométer feltár valami ismeretlent, minden másodperc új perspektívát kölcsönöz, és minden látvány bevésődik a memóriánkba. Minden gyűjtött tapasztalattal, kialakított barátsággal és megélt kalanddal gazdagodunk – ez a #spiritofGS. Ismerd meg az embereket a „GS szellemiségét” követve. Próbáld ki a GS-t magad, vagy szerezz GS-tapasztalatot a GS Experience eseményen. Azokat, akik éppen egy kaland közepébe cseppentek, arra kérjük, meséljék el kalandjukat, és osszák meg velünk a #spiritofGS hashtagen.

Egy GS nyergében utazunk

Mi nem csak egyszerűen motorozunk. Ez egy életforma; a sisakunk alatt berögzült magatartás. GS motorral bejárni a világot annyit jelent, hogy úttörővé válsz, és része leszel a GS közösségének. A #spiritofGS üdvözöl minket a világban, a legjobb útvonalakra tesz javaslatot, segítő kezet nyújt, idegen kultúrák megismerésére csábít, és új barátságok kialakítását teszi lehetővé.

+ További információk

Elbűvölő képek. El nem mondott történetek. Menj egészen közel az ismeretlen dolgokhoz, vagy nyiss meg új távlatokat az ismerősekkel kapcsolatban. Mindannyiunknak megvan a saját magyarázata arra, mit is jelent számunkra a GS. Oszd meg a tapasztalataidat velünk. Mondd el a történetedet, és mutasd meg a fényképeidet. Válj a GS közösségének részévé a #spiritofGS hashtag használatával

+ További információk

A kaland az első ajtónál kezdődik

Mongólia szólít.

Mongólia szólít.

Fedezd fel a világot! Fedezd fel az ismeretlent! Köss örök barátságokat! Birkózz meg minden akadállyal GS-eden ülve. A nemzetközi GS Trophy egy olyan motorkerékpáros kaland, amellyel a lábaid előtt hever a világ. A világ minden tájáról érkező csapatok mérkőznek majd meg egymással a nagy kihívást jelentő napi szakaszokon, valamint számos különleges megmérettetésen.

+ További információk

Készen állsz a #spiritofGS-re?

Készen állsz a #spiritofGS-re?

Ami a GS Trophy után jön, az a következő GS Trophy felvezetése: 2017-ben rendezik a nemzeti GS Trophy selejtezőt. Fel nem fedezett világok. Idegen kultúrák. Új barátságok. Az élmények világa. Szeretnél ismeretlen területre lépni az országod nevében? Szeretnéd magadat adni és sok tapasztalatot gyűjteni? Csapatszellem dolgozik benned, vagy kalandra vagy éhes? Igényeld a GS Trophy Qualifiert országodban, és bizonyítsd, hogy Te is hordozod a GS szellemiségét.

+ További információk

GS legendák

Vesd bele magad a kalandba!

A GS legendák még ennél is tovább mennek.

Ikon. Előfutár. Úttörő. Nincs még egy olyan megbízható társ a kalandokban, mint a BMW GS. A motorokhoz hasonlóan „teremtőik” is igazi legendák. Ők a GS atyjai. Sok motorosnak okoznak felejthetetlen történeteket. A „GS-ek szellemisége”, mi csak így nevezzük.

További információk

Garantált kaland.

Egy motorhoz sem fűződik annyi kaland, mint a GS-hez. 1980 óta a GS modellek földutakon, a Góbi-sivatagon, a thai esőfüggönyön vagy szeles hegyi hágókon keresztül jutnak el a következő kilátóig – célkeresztben a kaland. Nem számít, milyen kaland vár Rád, a megfelelő GS odavisz a helyszínre.

Az F 850 GS bemutatása

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner